HR BRAND(em) Konferencia – Beszámoló a kerekasztal-beszélgetésekből I.

Az alábbiakban az 5. HR BRAND(em) Konferencia kerekasztal-vezetőinek beszámolóit olvashatjátok. Ezek a beszélgetések párhuzamosan zajlottak a nap folyamán (a második idősávban).

Tovább →
Az elnökség búcsúja a 2021-es évtől – köszönet, hálaadás és ünneplés

Fogadjátok szeretettel az ICF Magyar Tagozata 2021-es elnökségének évzáró szavait!

Tovább →
Elnökségi bemutatkozó | Vincze Nikolett ACC

Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Vincze Nikolett ACC, a Kincstárnok-Titkár válaszait olvashatjátok.

Tovább →
Elnökségi bemutatkozó | Bodnár Barbara ACC

Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Bodnár Barbara ACC, a Kommunikációs Igazgató válaszait olvashatjátok.

Tovább →
Elnökségi bemutatkozó | Szilvási Gabriella PCC

Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Szilvási Gabriella PCC, a CSR Igazgató válaszait olvashatjátok.

Tovább →
Elnökségi bemutatkozó | Barnóczki Annamária MCC

Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Barnóczki Annamária MCC, az Akkreditációs Igazgató válaszait olvashatjátok.

Tovább →
Elnökségi bemutatkozó | Segal Hajnalka PCC

Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Alelnökünkről, Segal Hajnalka PCC-ről olvashattok.

Tovább →
Elnökségi bemutatkozó | Csetneki Csaba PCC

Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Leköszönő Elnökünkről, Csetneki Csaba PCC-ről olvashattok.

Tovább →
Elnökségi bemutatkozó | Kákonyi Anett PCC

Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Elsőként az Elnököt, Kákonyi Anettet ismerhetitek meg.

Tovább →
Az Év Coach Eszköze Díj 2020 – Interjú Bognár Nándorral és Martin-Hajdu György PCC-vel

A Coach Eszköz Díj 2020 nyertese: a CSAPATKÁRTYA, ami megálmodói – Bognár Nándor és Martin-Hajdu György PCC – szerint egy eszköz csapatok számára, hogy könnyebben tudjanak a teljesítményük útjába álló akadályokról felszabadult, ugyanakkor értékalkotó, megoldásorientált módon beszélgetni. Nándorral és Györggyel Bodnár Barbara, az ICF Magyar Tagozatának Kommunikációs Igazgatója készített interjút.

Tovább →
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam