Ami megmarad – ami születik

Tartalmas, kedves és igencsak önreflektív szakmai napot élhettek át mindazok, aki eljöttek, hogy tanuljanak, beszélgessenek, (ki)kapcsolódjanak a 15 éves ICF jubileumi konferenciáján. Hogyan támogassuk ügyfeleinket döntések, veszteségek és egyáltalán: folyamatos változások idején? Miképpen nézzünk szembe coachként saját elakadásainkkal, gátjainkkal? Lehet-e fájdalommentes egy transzformáció? Hogyan lehetünk jobb coachok és jobb emberek? Sebekről, sebezhetőségről, gyógyulásról, terekről, mesterséges intelligenciáról és felelősségről egyaránt szó esett az „Ami megmarad – ami születik” című, november 7-i rendezvényen, a Telekom Székházban. S persze pezsgőztünk is!

Tovább →
Kitartani és megújulni

Egyformán fontos mindkettő a munkában és a magánéletben egyaránt. Az ICF Magyar Tagozata által szervezett HR Brand(em) Konferencián arról beszélgettek a meghívott vendégek, miképpen érik el, hogy cégeiknél a munkatársaik a változó világunkhoz alkalmazkodva újra és újra meg tudjanak újulni. Mit tesznek a vezetők, hogy az új kollégák könnyen beilleszkedjenek és hosszú távon a szervezetnél maradjanak? Mitől függ, hogy hol, miért tartanak ki és maradnak meg tartósan a munkatársak? Ki és hogyan újul meg, lehet-e ezt tanulni? S mi lehet mindebben a coaching szerepe?

Tovább →
Évvégi mini-interjúk a 2022-es Elnökség tagjaival

Köszönjük, hogy bizalmat szavaztatok nekünk!

Tovább →
Utunk az ACTC felé: Csapatmunka, csapatélmény, csapat coaching minősítés

Beszámoló Csetneki Csaba PCC, ACTC tollából:

Tovább →
HR BRAND(em) Konferencia – Beszámoló a kerekasztal-beszélgetésekből I.

Az alábbiakban az 5. HR BRAND(em) Konferencia kerekasztal-vezetőinek beszámolóit olvashatjátok. Ezek a beszélgetések párhuzamosan zajlottak a nap folyamán (a második idősávban).

Tovább →
Az elnökség búcsúja a 2021-es évtől – köszönet, hálaadás és ünneplés

Fogadjátok szeretettel az ICF Magyar Tagozata 2021-es elnökségének évzáró szavait!

Tovább →
Elnökségi bemutatkozó | Vincze Nikolett ACC

Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Vincze Nikolett ACC, a Kincstárnok-Titkár válaszait olvashatjátok.

Tovább →
Elnökségi bemutatkozó | Bodnár Barbara ACC

Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Bodnár Barbara ACC, a Kommunikációs Igazgató válaszait olvashatjátok.

Tovább →
Elnökségi bemutatkozó | Szilvási Gabriella PCC

Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Szilvási Gabriella PCC, a CSR Igazgató válaszait olvashatjátok.

Tovább →
Elnökségi bemutatkozó | Barnóczki Annamária MCC

Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Barnóczki Annamária MCC, az Akkreditációs Igazgató válaszait olvashatjátok.

Tovább →
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam