Az ICF Magyar Tagozata és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) együttműködése

Az ICF Magyar Tagozata elkötelezett amellett, hogy a jövő HR-esei és szakemberei minél előbb megismerjék a coachingot. Célunk, hogy minél több coaching kultúrával rendelkező vállalat legyen hazánkban, ezért kiemelt feladatunk, hogy az egyetemi hallgatókkal is megismertessük munkánkat.

Az utóbbi években több felsőoktatási intézménnyel dolgoztunk együtt.
A SOTE hallgatóit csoportos coachinggal támogattuk
A METU és az ICF Magyar Tagozatának stratégiai együttműködése nemzetközi elismerésben részesült 2019-ben.

Az ICF Magyar Tagozata és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) közös kezdeményezése, a ‘Next Gens – közösen a jövő HR generációjáért’ elnevezésű CSR-program nyerte el az ICF nemzetközi szervezetének Gift of Coaching Awards díját. A Gift of Coaching – Single Initiative Award-díj az ICF helyi tagozatainak kiváló munkáját hivatott elismerni, és amelynek logóját a nyertes egy évig használhatja. Az elismerést olyan hatásos jószolgálati coaching kezdeményezéseknek ítéli oda az ICF Foundation, amelyek változást hoznak a világban, valamint a helyi közösségekben.

A Next Gens nagyszabású CSR program keretében 64 emberi erőforrások szakos (BSc) hallgató és több mint 40 coach vehetett részt 5 alkalmas, egyéni coaching folyamatban. A coachok három, ICF-akkreditációval rendelkező coachiskola (Coach Akadémia ACTP, Coach School, Pünkösdi Teológiai Főiskola) és a METU coach képzésének hallgatói közül kerültek ki.

A díjazott program megvalósításában az ICF Magyar Tagozata részéről Séra Attila PCC vezetésével a CSR-csapat, valamint a METU részéről Dr. habil. Szabó Szilvia és Dr. Király Zsolt szakvezetők működtek közre. A szervezők célja az volt, hogy a jövő HR szakembereit támogassák karrierjük indulásában a coaching módszertanának használatával, továbbá, hogy a hallgatók első kézből szerezzenek tapasztalatot a coachingról, mint képzés-fejlesztési eszközről.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam