Az ICF Magyar Tagozatának mindenkori elnökségét elkötelezett szakmai csapatok támogatják a mindennapokban egész évben. Az ő bemutatásukat olvashatjátok és láthatjátok az alábbiakban.

Akkreditációs csapat

Tagjai: Zilahi Angéla PCC (Akkreditációs Igazgató), Barnóczki Annamária MCC, Eperjesi Amina PCC, Izsák Norbert MCC

Gazdasági csapat

Tagjai: Friedewald Zita PCC (Gazdasági Igazgató), Draskóczi Katalin ACC, Kuncsik Katalin, Szeli-Bognár Nóra ACC

Jószolgálati csapat

Tagjai: Szilvási Gabriella PCC (Jószolgálati Igazgató), Barna Tamás, Dömény Erika ACC, Draskóczi Katalin ACC, Kelemen Annamária, Király Olívia ACC, Tislér Violetta ACC, Zoles Ágnes PCC

Kommunikációs csapat

Tagjai: Bodnár Barbara ACC (Kommunikációs Igazgató), Bőtös Balázs, Ferencsák Tímea ACC, Király Olívia ACC, Szirtesi-Nagy Réka ACC

A kommunikációs csapat feladatai közé tartozik az ICF Magyar Tagozata honlapjának, Facebook és LinkedIn oldalának folyamatos karbantartása, frissítése és aktuális információkkal történő ellátása, valamint a tagság számára hírlevél küldése. Ezeken a csatornákon kereksztül tájékoztatjuk a tagságot és az érdeklődőket a híreinkről, rendezvényeinkről és az ICF, valamint a coach szakma életében történő legfontosabb eseményekről, változásokról és előrehaladásról.

Stratégiai csapat

Tagjai: Segal Hajnalka PCC (Alelnök), Éliás Nóra ACC, Kosztolánczy Gábor ACC, Martin Hajdu György PCC, Szegedi Gabriella ACC

Mindenki legyen coach! Erre a meglepő, talán kicsit pimasz munkacímre épül az a közös munka, amit a stratégiai csapat tagjai visznek. Jelenleg öten gondolkodunk, tervezünk és valósítunk meg. Miközben ez a mondat visz minket előre. A szlogen mögött az a cél áll, hogy a coaching ismertsége és elismertsége ott legyen egy képzeletbeli skálán, ahol a módszer, a tudásunk arra érdemes. A szemléletet népszerűsítjük, a tudást pedig terjesztjük. Ez mi célunk.

A stratégiai csapatmunka eredménye a HR szakma számára készített és lezárult coaching – kérdőív, amit követhet egy vállalati, majd egy saját szakmai kérdőív kampány. Ezt azért csináljuk, hogy tisztán lássuk, hol tart a coaching, és mi merre menjünk a népszerűsítéssel.

A másik fontos terület, a partnerség építése. Itt sem csak tervezés folyik: szoros kapcsolatba léptünk a HR Fest csapatával, közös akciókkal népszerűsítünk. Ezt annyira megszerettük, hogy most már nyitunk más országos szervezetek felé, hogy egyre több helyen, egyre bővülő partnerségben megjelenhessünk. Veletek, coachokkal. Értünk, coachokért. Közösen.

Tagsági csapat

Tagjai: Szegedi Gabriella ACC (Tagsági Igazgató), Almási Anikó ACC, Huszák Nikolett ACC

Számos más coach kolléga is támogatja az ICF Magyar Tagozatának működését.

Felügyelő Bizottság

A Felügyelő Bizottság feladata az ICF Magyar Tagozata Egyesület működésének minden részletére kiterjedő felügyelete és ellenőrzése. Ellenőrzi az Egyesület Alapszabály szerinti működését, a közgyűlési és elnökségi határozatok végrehajtását, az Egyesület költségvetés szerinti gazdálkodását. A Bizottság évente legalább kétszer zárt ülést tart.

Tagjai: Szirtesi-Nagy Réka ACC (elnök), Grócz Mária ACC, Dr. Gogolák Zoltán ACC

Tanácsadó Testület (Advisory Board)

Az ICF Magyar Tagozatának Elnöksége minden évben felkér szakembereket, hogy legyenek aktív tagjai a Tanácsadó Testületnek, mely az Elnökség munkáját támogatja szakmai állásfoglalással, szakmai véleményezéssel illetve esetlegesen felmerülő kérdésekben.

A Tanácsadó Testületet olyan ICF Magyar Tagozat Egyesület tagsággal bíró szakemberek alkotják, akik aktívan részesei a Tagozat munkájának, és ezáltal az Elnökséget is érdemben tudják támogatni munkájában. Ennek érdekében a testület összetételét évente, a Tisztújító Közgyűlést követően a megalakult új Elnökség kéri fel.

Az idei évtől két új feladattal bővítettük a Tanácsadó Testület munkáját. Egyrészt felkértük őket arra, hogy egyéni – 3 alkalmas – mentoring folyamat során támogassák valamelyik elnökségi tagot. Másrészt arra hívtuk őket, hogy közösen indítsunk el olyan stratégiai projekteket, amik a Tagozat hosszú távú terveire jelentős hatással vannak.

Tagjai: Barnóczki Annamária MCC, Csetneki Csaba PCC, Hegedűs Dóra PCC, Izsák Norbert MCC, Kákonyi Anett PCC, Mezei Andrea MCC, Szabó Marcell MCC, van deer Meer Gabriella MCC