Az ICF Magyar Tagozata minden második évben pályázatot hirdet a Prism Award Díjra.
Az alábbiakban a 2021. évi pályázat részletei olvashatók.

Az ICF Global 2005 óta minden évben a Prism Award pályázat keretén belül elismeri azon szervezeteket, ahol a coachingprogramok szigorú szakmai standardok szerint folynak, támogatják a stratégiai célokat, formálják a vállalati kultúrát és mérhető pozitív hatást gyakorolnak az egész szervezet működésére.

Az ICF Magyar Tagozata 2015-ben a nemzetközi pályázathoz való kapcsolódás első lépéseként meghirdette az Év Coaching Szemléletű Vállalata díjat, ezzel megteremtve az alapokat a nemzetközi díj honosításához. 2016-ban ezután jött az első magyar Prism Award, amelyre remek pályázatok érkeztek.

Ennek folytatásaként az ICF Magyar Tagozata meghirdeti a 2021. év végéig elért teljesítményekre vonatkozó Prism Award 2021-et. 

Olyan szervezetek pályázatát várjuk, ahol az elmúlt években mérhető eredményekben is kimutatható változást hoztak, hoznak, a szervezetnél indított coachingprogramok.

Az ICF Magyar Tagozatának Prism Award díjára azon kis-, közép- és nagyvállalatok, intézmények, szervezetek, valamint non-profit szervezetek pályázhatnak, akik:

Részvételi feltételek
Magyarországi székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalat, intézmény, szervezet vagy non-profit szervezet, amely a fenti pontok valamelyikének vagy mindegyikének megfelel.

 
A nevezés menete
A pályázatot a szervezetnél dolgozó külső vagy belső coach és a szervezeti coaching programért felelős munkatárs közösen adják be. A pályázati formanyomtatvány erről a linkről tölthető le. Kérjük az anonimitás biztosítása végett a pályázati lap instrukcióinak megfelelően a szervezet és a coach(ok) neveit, cégnevét, képző intézményét csak az első lapon tüntessék fel. A kitöltött jelentkezési lapot kérjük word vagy pdf formátumban küldjék el 2021. augusztus 31-ig a titkar@coachingfederation.hu címre.
 
A pályázatok elbírálásának menete
A beérkező pályázatokat egy szakmai zsűri bírálja el az ICF Global Prism Award standardjai alapján.


Díjazás 
A díjátadó ceremónia a 2021. november 11-én megrendezendő ICF Coachkonferencián lesz, ahol a díj nyertese bemutathatja pályázati anyagát.
 
A pályázat beküldésének határideje
Beküldési határidő: 2021. augusztus 31.
Beküldési cím: titkar@coachingfederation.hu
 
Adatkezelés
A pályázó adatait titkosan kezeljük. Sem a pályázat anyaga, sem a pályázó adatai harmadik fél felé nem kerülnek kiadásra, minden benyújtott dokumentumot kizárólag a zsűri tagjai tekintik meg, illetve a pályázat szervezésében részt vevő ICF Magyar Tagozat elnökségi tagjai.

A Prism Award 2021 pályázati formanyomtatványért kattints ide!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam