Következő események

jún
05
Szeretettel hívunk 2024. június 5-én 8:30-9:30 között egy kötetlen beszélgetésre az ICF Magyar Tagozat elnökségi tagjaival! Lesz lehetőség kérdezni a tagságról, minősítésről, programjainkról, lehetőségekről, önkéntességről, CSR programjainkról és bármiről, ami Benneteket érdekel.
jún
12
Az ICF Magyar Tagozata és a Tréneri Edzőtábor Egyesület közös programja azt a kérdést feszegeti, hogy mit adhat egy trénernek az, ha coach is egyben? Miben támogatja a trénert a coaching kompetenciák ismerete és alkalmazása? Hogyan tud a tréner jobban kapcsolódni a résztvevőkhöz, és milyen coaching eszközöket lehet alkalmazni tréningeken? A beszélgetésbe olyan trénereket invitáltunk, akik az életük valamely pontján coach képzést végeztek, és azt vizsgáljuk, hogy ez hogyan hatott a tréneri minőségükre, jelenlétükre.
szept
24
Team coachként gyakran szembesülünk olyan helyzetekkel, amikor azt érezzük, hogy a különböző szerepeink ellentmondásba kerülnek egymással. Ilyenkor olyan jó lenne kezünkbe venni a bölcsek kövét, ami ezekben a pillanatokban eligazítana, hogy mit is tegyünk. Ezen a workshopon három kulcsfontosságú szerepkonfliktust tanulmányozunk, amelyekkel minden team coach könnyedén szembesülhet a csapatokkal végzett munkája során.
okt
17
Az ICF kompetenciák és etikai elvárások tiszták. Valóban azok? Coachként tudom mikor kell tovább referálnom az ügyfelet, még talán (?) azt is, hogy hogyan és kihez (?). De vajon az ügyfél tudja-e, hogy én hol tartok szakmailag vagy az önismeretemben és a traumáim feldolgozásában? Ő hogyan lesz „így” biztonságban velem? Mit tudok én coachként tenni az ügyfél nélkül és/vagy az ő/ők jelenlétében, hogy az egyéni és közös jóllétet „garantáljam”. Mi az én felelősségem abban, ahogy dolgozom az „itt és most”-ban azzal, ha elértünk egy határhoz, ahol döntést kell hoznunk? Nekünk? Igen, együtt, tisztán, transzparensen, partnerien. Ezen a programon ezt fogjuk körbejárni és tudatosítani.
dec
03
ICF MAP – Master Approach Program 2024 SZEREPKONFLIKTUSOK – esetek és kezelésük a coach, a szervezet, a csapat, a vezető szempontjából ICF Kompetenciák Mesterien – Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coaching Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, vagy annak […]

Előző események

2024
máj
22

Néha az egyéni coaching folyamatok kapcsán is bele tudunk bonyolódni olyan helyzetekbe, amelyekből csak szakmai támogatással tudunk kikecmeregni. Amikor többes szerepben vagyunk jelen egy szervezetben, szinte borítékolható, hogy megfelelő, többrétű megállapodások és azok folyamatos betartása nélkül egyszer csak egy dzsungel közepén érezzük magunkat, egyedül, üres kézzel, és miközben próbáljuk a kivezető utat megtalálni, indák tekerednek a lábunkra, ingoványra lépünk és mérges pókokkal vesszük fel a harcot.

2024
máj
21

Lehetőséged lesz saját élményt szerezni a narratív coaching eszköztárából, működéséből, és akár már másnap elkezdhetsz kísérletezni a tanultakkal. Gyere és tapasztald meg, hogy az ügyfél tudatosságának növelése történhet nagyon könnyed és kreatív módon is, ráadásul végig nagyon erős partnerségben.

2024
máj
17

Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes és online találkozókon részt venni. Ezek az események kiváló lehetőséget biztosítanak mind a jelenlegi, mind a leendő ICF tagok számára a kapcsolatépítésre és a szakmai tudás bővítésére.

2024
máj
16

The success of any Teamcoaching fundamentally depends on building trust. The process of the Teamcoaching starts way before we actually meet the client, the team face to face. The pre-work, the meetings, negotiations, interviews are quintessential elements to building trust.

2024
máj
15

It is crucial to take proactive steps to positively influence children’s well-being. Kids’ life coaching emerges as one effective method to address these concerns. However, it remains relatively unfamiliar, prompting the need to delve deeper into its principles and practices. Anett Kákonyi MCC has previously successfully presented about this topic at ICF Converge 2023, where there was significant interest.

2024
máj
14

A mese a változásról szól: felborul a rend, elbillen az egyensúly, és a hős elindul egy úton, hogy ezt visszaállítsa. Útközben találkozik akadályokkal és segítőkkel, és a mese forgatókönyvét követve végül megoldja a nehézségeket, és eléri célját. A programon interaktív előadás és néhány saját élményű gyakorlat során a résztvevők többet tudhatnak meg arról, hogy a mesei hősök és coaching ügyfelek útjai hogyan találkoznak, hol érdemes segítőket keresni és hogyan tudnak az ügyfelek mesékből táplálkozni erőforrásaik megerősítésére.

2024
ápr
08

Hatalmasat tudna lendíteni coach hitelességünkön és magabiztosságunkon, amennyiben tisztában lennénk a coaching, és azon belül különösen saját coaching megközelítésünk hatóerejének korlátjával. Nem árulnánk zsákbamacskát, és tisztábban látnánk a különbséget a coach kompetenciáink és a megközelítésünk határa között.

2024
márc
26

Egy éve, hogy a generatív AI berobbantotta a világpiacot. De tegyük a szívünkre a kezünket, megtanultuk azóta használni? Értjük, hogy mire jó? Kihasználtuk a benne rejlő lehetőségeket? Ha coaching üzletet építünk, és eltelik egy munkanapunk úgy, hogy nem kellett, valamit még biztos csinálhatnánk jobban. Ahogy a hozzáértők mondják, ami 1882-től az áram, az 2023-tól a mesterséges intelligencia. Nem fogunk tudni nélküle élni.

2024
febr
21

„A félig kimondott igazságok: a középszer igazságai…” (Csoóri Sándor). Azaz a mesterihez teljesen kimondott igazságokra van szükség. Hogyan lehet ezt a lehető legtisztábban, teljes partnerségben csinálni? Ezt fogjuk körbejárni és gyakorolni, ha eljössz.

2024
febr
15

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam