Következő események

dec
14
Az év lezárásaként ezen a személyes eseményen szeretnénk találkozni Veled, hogy egy kicsit megálljunk, kapcsolódjunk, játsszunk, nevessünk, beszélgessünk és együtt ráhangolódjunk az ünnepekre.
jan
17
Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!
febr
21
„A félig kimondott igazságok: a középszer igazságai…” (Csoóri Sándor). Azaz a mesterihez teljesen kimondott igazságokra van szükség. Hogyan lehet ezt a lehető legtisztábban, teljes partnerségben csinálni? Ezt fogjuk körbejárni és gyakorolni, ha eljössz.

Előző események

2023
nov
24
2023
nov
22

A műhelymunka ideje alatt ránézünk, mit tehetünk magunkért, ha a coaching során benyomódik az „elég jó vagyok-e?” gombunk és milyen intervenciós lehetőségeink vannak a jelenben akkor, ha az ügyfél témája az álruhás vagy a már felfedett szégyen. A szégyenérzettel az itt és mostban dolgozunk, jövőfókusszal.

2023
nov
21

Ahány coach képzés, annyiféle megoldás? Fórum beszélgetés a területen jártas, tapasztalt coach oktatókkal, a magyarországi
coach képzések meghatározó szereplőivel.

2023
nov
14

Coachoktól coachoknak őszintén! Idén három alkalommal találkoztunk és szeretnénk azon tagjainkat is bevonni a beszélgetésbe akik eddig nem tudtak eljönni ezekre a személyes találkozókra. Ez a negyedik alkalom egy visszatekintő, ahol érinteni fogjuk az eddigi témákat: pénzügyi kérdések, ügyfélszerzés, etikai dilemmák, legnehezebb coaching helyzetek. És lehetőség lesz kérdéseket feltenni, új témákat körbe járni.

2023
nov
07

A 2023-as ICF Coaching Konferencián megállunk egy pillanatra a sodró változások közepette. Megállunk, ünneplünk, és előretekintünk: 15 éve született meg az ICF Magyar Tagozata. Gondolkodjunk közösen arról, hogy mit érdemes megtartani és továbbvinni, és hol van szükség a megújulásra önmagunkban, közösségünkben és együttműködéseinkben.

2023
okt
19

Pro bono coaching a társadalmi szervezetekért

2023
okt
11

A gyász egy normális és egészséges reakció az életünket ért jelentős változások után, mégis az egyik legelhanyagoltabb és legfélreértettebb élményünk. Nemcsak az iskolában, de az „élet iskolájában” sem tanuljuk meg, hogyan dolgozzuk fel veszteségeinket jól, vagy azt, hogyan támogassunk másokat ilyen helyzetben.

2023
okt
04

Ahhoz, hogy a direkt kommunikáció elérje célját, ne csak ellenállást váltson ki a csapat részéről, nem mindegy hogyan működtetjük. S ha felüti a fejét az ellenállás a teamcoachingban, jól kell tudnunk vele bánni. Esettanulmányok alapján nézünk rá közösen minderre.

2023
szept
28

A program során kipróbáljuk az irodalomterápiás módszertant, egyéni, páros és kiscsoportos feladatokban pedig eszközöket a saját USP (unique seeling point) meghatározására. A program, többek között a tudatos jelenlét, az aktív figyelem, a tudatosság előmozdítása kompetenciákat helyezi fókuszba.

2023
szept
27

Az ICF ismét egy nagyon fontos küldetést tűzött a zászlajára: Diversity, Equity, Inclusion, and Belonging (DEIB). Ezek mindegyike nemcsak globális, de helyi szinten is nagyon fontos, és érdemes róla beszélni, tanulni.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam