Az International Coaching Federation (ICF) a világ legnagyobb coach szervezete, mely fennállásának 25. évfordulóját ünnepli. 70 ország 140 tagozatából több mint 41 000 tagja van, melyből 35 000 feletti azok száma, akik nemzetközi minősítéssel rendelkeznek. Az ICF célja, hogy építse, támogassa és megőrizze a coaching szakma integritását, programjai és követelmény-rendszere segítségével. Szakmai követelményrendszere és etikai kódexe a coaching iparág legelterjedtebb mércéjévé vált. Az ICF célja a szakma előbbre jutásának, fejlődésének biztosítása magas szintű szakmai követelmények, független és egységes akkreditációs rendszer és az egész világot átfogó, akkreditált coach-hálózat kiépítése útján.

Az ICF tagjai azonnali hitelességet szereznek azáltal, hogy az ICF márkát használják, és azáltal, hogy a professzionálisan képzett coachok legnagyobb közösségének tagjaivá válnak. Tagságod összekapcsol téged az élvonalbeli coach kutatásokkal, az élethosszig tartó tanulással és a lehetőségekkel a hálózat- és a közösségépítésre egy olcsóbb és globális szinten. Az ICF továbbá eszközöket nyújt neked, hogyan boldogulj a coaching karrieredben.

Amíg az ICF folyatatja a küldetését, hogy fejlessze a szakmát, és gondoskodjon a támogatásról és eszközökről, amikre a coachoknak szüksége van, a tagok fókuszálhatnak arra, ami igazán számít: az ügyfeleikre, és arra, hogy jobbá tegyék a világot.

A tagság értéke

Számos oka van, amiért megéri csatlakoznod a Nemzetközi Coaching Szövetség-hez (ICF), de kezdésnek lássunk közülük négyet:

Építsd ki a hitelességedet azáltal, hogy a vezető coaching szervezettel azonosítod magad. Az ICF-nek több mint 30.000 tagja van, és az egyetlen független, világszerte elismert akkreditáló szervezet coachok számára. Az ICF tagjai használhatják az ICF logóját promóciós anyagokon, beleértve a honlapjukat, e-mail kommunikációjukat, névjegykártyájukat és így tovább. Az ICF marketing útmutatóval és számos márkás sablonnal is szolgál, valamint irányt mutat a média felhívások, sajtóközlemények, Power Point prezentációk készítéséhez.

Csatlakozz a világszerte több, mint 140 ICF tagozat egyikéhez – találj helyi ICF tagozatot. Olykor a legjobb segítség a coach kollégád lehet, aki előtted jár. Csatlakozz más coachokhoz, akik ugyanolyan kihívásokkal és örömökkel szembesülnek, mint te. A tagozati ülések és események nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy fejleszd a vezetői készségeid és hozzájárulj az emberiség fejlődéséhez. A hálózatépítési lehetőségek az ICF közösségben végtelenek.

Fejlődj szakmailag továbbképzések által. Az ICF vezető az ipari kutatásokban, éves kutatási jelentéseket ad ki, tele hasznos információval és iparági trenddel, hogy tájékoztatást nyújtson neked a mindennapi döntéseidhez, és segítsen érvényesülni a versenyképes coaching piacon. A regionális konferenciák és alkalmi szemináriumok nagyszerű lehetőségek a szakmai fejlődésre.

A rendszeres tagi beszámolókon keresztül, illetve a negyedévente megjelenő digitális magazinunk, a Coaching World által naprakész lehetsz a legújabb iparági trendekkel kapcsolatban. Az ICF üzlettársi viszonyban van számos csoporttal, így akciós árakat, kedvezményeket tud biztosítani az ICF tagjainak egyes termékek és szolgáltatások tekintetében. Az ICF tagok számára ICF kutatási kedvezmények, események, és tagsági díjak kerülnek felajánlásra.

További okok miatt, amiért megéri csatlakoznod az ICF-hez, tekintsd meg a www.coachingfederation.org oldalt.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam