Az ICF tagjaként a professzionálisan képzett coachok nemzetközi közösségéhez tartozhatsz, az  ICF márka használatával pedig nő a szakmai hitelességed.

Tagságod által lehetőséged van globális szinten

Az ICF számtalan eszközt és támogatást nyújt neked coaching kerriered építésében

Az ICF küldetése, hogy fejlessze a coaching szakmát, gondoskodjon a coachok számára fontos támogatásról és eszközökről,  a tagok pedig  fókuszálhatnak az ügyfeleikre, és arra, hogy jobbá tegyék a világot, mert ez számít igazán.

Örömünkre szolgál, ha csatlakozol szakmai szervezetünkhöz!
Ahhoz belépj közénk, annak két lépcsője van:

1. Csatlakozásod az ICF világszervezetébe történő belépéssel kezdődik:

Ezt a www.coachingfederation.org oldalon keresztül tudod megtenni. Személyes adataid frissen tartásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az ICF Magyar Tagozata havi körlevéllel el tudjon érni, és információkhoz juss eseményeinkről, munkánkról.

Tagdíj:

Az éves tagdíj 245 dollár. (Részleteket lásd alul az időarányos tagdíjaknál)

Az ICF tagdíj évente kerül számlázásra, és az összes tagság lejár a következő év március 31-én.

Havi vagy negyedévenkénti fizetési lehetőség nincs. Az új ICF tagságok időarányosan kerülnek elszámolásra, attól függően, ki melyik napon csatlakozott az ICF-hez. Például a januári, februári és márciusi tagságdíjak tartalmazzák az időarányos összeget az érvényes tagsági évre, valamint a következő évi tagsági díjat.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy vonatkozik rád az ICF etikai kódexe (ami tiltja, hogy nem valós coaching képzettséggel bárkit megtévesszünk). Az ICF fenntartja a jogát, hogy bármikor átvizsgálja a tagok coaching képzésének óraszámait, vagy az akkreditáció bizonyítékát az adott coach képző programnál vagy iskolánál.

Hasznos tanácsok az online jelentkezéssel kapcsolatban

Akik előnyben részesítik a papíron történő jelentkezést, itt letölthetik a PDF formátumú jelentkezési lapot. Kérjük, tölts ki és küldd vissza az ICF-nek faxon keresztül.

Időarányos tagsági díj információk

2021. december

$81.67

2022. március 31

2. Belépés az ICF Magyar Tagozat Egyesületbe:

Ahhoz, hogy Magyarországon is létezhessen ez a szakmai közösség – azaz tagjaink lehessenek, konferenciát, rendezvényt, klubot szervezhessünk, termet bérelhessünk, pályázatot hirdethessünk, díjakat oszthassunk – hivatalos jogi személyiséggel kell rendelkeznünk. Ezért a hatályos magyar törvényeknek megfelelően ICF Magyar Tagozata Egyesülete néven vagyunk bejegyezve civil szervezetként.

A fenntartható, hosszú távon működéshez és közös szakmai céljaink megvalósításához minden tagunk egyesületi tagságára szükség van. Ezért javasoljuk, kérjük, hogy lépj be az Egyesületbe.

Tagdíj

Az egyesületi tagdíj összege 10 000 Ft, mely a naptári évre szól, és számos előnyhöz, kedvezményhez juttat:

Néhány fontos információ a tagságról:

Csatlakozás az ICF Magyar Tagozata csoportokhoz a  közösségi média felületein:

Várunk sok szeretettel! Építsük együtt a hazai coaching minőséget szakmai szervezetünkön keresztül!