Célunk a coaching ismertségének, elismertségének erősítése társadalmi és szervezeti szinten amihez aktív szakmai közösségre van szükség. Bátorítunk, hogy ehhez tagságoddal is járulj hozzá!

“Büszkeséggel tölt el, amikor elmondhatom, hogy a világ legnagyobb globális coaching szerveztének tagja vagyok, ahol lehetőségem van szakmai fejlődésre, közösséghez tartozásra, karrier építésre, és ami tiszta kereteket ad a minőségi coaching munkához.”

Kákonyi Anett PCC az ICF Magyar Tagozat elnöke

Az ICF tagjaként a professzionálisan képzett coachok nemzetközi közösségéhez tartozhatsz, az  ICF márka használatával pedig nő a szakmai hitelességed.

Tagságod által lehetőséged van globális szinten

Az ICF számtalan eszközt és támogatást nyújt neked coaching karriered építésében.

Az ICF küldetése, hogy fejlessze a coaching szakmát, gondoskodjon a coachok számára fontos támogatásról és eszközökről,  a tagok pedig  fókuszálhatnak az ügyfeleikre, és arra, hogy jobbá tegyék a világot, mert ez számít igazán.

Örömünkre szolgál, ha csatlakozol szakmai szervezetünkhöz!
Annak, hogy belépj közénk, két lépcsője van:

1. Csatlakozásod az ICF nemzetközi (Global) szervezetébe történő belépéssel kezdődik:

Ezt a www.coachingfederation.org oldalon keresztül tudod megtenni. Személyes adataid frissen tartásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az ICF Magyar Tagozata havi körlevéllel el tudjon érni, és információkhoz juss eseményeinkről, szakmai munkánkról.

Tagdíj – ICF Global:

Az éves tagdíj 245 USD.

Az ICF tagság évente kerül megújításra, a Global tagság április 1-től a következő év március 31-ig tart.

Havi vagy negyedévenkénti fizetési lehetőség nincs. Az új belépőknél az ICF Global tagság időarányosan kerül elszámolásra, attól függően, ki melyik napon csatlakozott az ICF Global-hoz és mindig a következő év március 31-ig tart. Például ha a belépés januárban, februárban vagy márciusban történik akkor a tagsági díj tartalmazza az 1 éves díjon felül a plusz egy, kettő vagy három hónap időarányos díját is. Ugyanígy ha a belépés május-december között történik akkor az 1 éves díj időarányosan csökkentett összegét kell befizetni tagsági díjként.

(Részleteket lásd alul az időarányos tagdíjaknál)

Kérjük, vedd figyelembe, hogy rád is érvényes az ICF etikai kódexe (ami tiltja, hogy nem valós coaching képzettséggel bárkit megtévesszünk). Az ICF fenntartja a jogát, hogy bármikor átvizsgálja a tagok coaching képzésének óraszámait, vagy az akkreditáció bizonyítékát az adott coach képző programnál vagy iskolánál.

Hasznos tanácsok az online jelentkezéssel kapcsolatban

Akik előnyben részesítik a papíron történő jelentkezést, letölthetik a PDF formátumú jelentkezési lapot. Kérjük, töltsd ki és küldd vissza az ICF-nek faxon keresztül.

Időarányos tagsági díj információk

2022. december

$81.67

2023. március 31

2. Belépés az ICF Magyar Tagozat Egyesületbe:

Ahhoz, hogy Magyarországon is létezhessen ez a szakmai közösség – azaz tagjaink lehessenek, konferenciát, rendezvényt, klubot szervezhessünk, termet bérelhessünk, pályázatot hirdethessünk, díjakat oszthassunk – hivatalos jogi személyiséggel kell rendelkeznünk. Ezért a hatályos magyar törvényeknek megfelelően ICF Magyar Tagozata Egyesülete néven vagyunk bejegyezve civil szervezetként.

A fenntartható, hosszú távú működéshez és közös szakmai céljaink megvalósításához minél több coach társunk egyesületi tagságára szükség van. Ezért javasoljuk, kérjük, hogy lépj be az Egyesületbe.

Tagdíj – Magyar Tagozat

Az egyesületi tagdíj összege 10 000 Ft, ami naptári évre szól és számos előnyhöz, kedvezményhez juttat!

Néhány fontos információ a tagságról:

Idén még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a ICF brandjét és a minősítések rendszerét tovább népszerűsítsük és ezzel is támogassuk a tagjainkat, hiszen az ICF márka használatával nő a szakmai hitelességed. Az ICF Brand használatáról sok fontos és hasznos információt, útmutatást találhatsz itt.

A magyar tagozat honlapján sok információ szerepel pl. eseményeink, minősítések, akkreditáció, jószolgálati tevékenységeink és még számos más.

Várunk sok szeretettel!

Építsük együtt a hazai coaching minőséget szakmai szervezetünkön keresztül!