Célunk a coaching ismertségének, elismertségének erősítése társadalmi és szervezeti szinten amihez aktív szakmai közösségre van szükség. Bátorítunk, hogy ehhez tagságoddal is járulj hozzá!

“Büszkeséggel tölt el, amikor elmondhatom, hogy a világ legnagyobb globális coaching szervezetének tagja vagyok, ahol lehetőségem van szakmai fejlődésre, közösséghez tartozásra, karrier építésre, és ami tiszta kereteket ad a minőségi coaching munkához.”

Kákonyi Anett PCC az ICF Magyar Tagozat elnöke, 2022

Az ICF tagjaként a professzionálisan képzett coachok nemzetközi közösségéhez tartozhatsz, az  ICF márka használatával pedig nő a szakmai hitelességed.

Tagságod által lehetőséged van globális szinten

Az ICF számtalan eszközt és támogatást nyújt neked coaching karriered építésében.

Az ICF küldetése, hogy fejlessze a coaching szakmát, gondoskodjon a coachok számára fontos támogatásról és eszközökről,  a tagok pedig  fókuszálhatnak az ügyfeleikre, és arra, hogy jobbá tegyék a világot, mert ez számít igazán.

Örömünkre szolgál, ha csatlakozol szakmai szervezetünkhöz!
Annak, hogy belépj közénk, két lépcsője van:

1. Csatlakozásod az ICF nemzetközi (Global) szervezetébe történő belépéssel kezdődik:

Ezt a www.coachingfederation.org oldalon keresztül tudod megtenni. Személyes adataid frissen tartásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az ICF Magyar Tagozata havi körlevéllel el tudjon érni, és információkhoz juss eseményeinkről, szakmai munkánkról.

Tagdíj – ICF Global:

Az éves tagdíj 245 USD.

Az ICF tagság évente kerül megújításra. 2022. november 1-től az ICF Global új tagsági határidőket vezetett be:

Kérjük, vedd figyelembe, hogy rád is érvényes az ICF etikai kódexe (ami tiltja, hogy nem valós coaching képzettséggel bárkit megtévesszünk). Az ICF fenntartja a jogát, hogy bármikor átvizsgálja a tagok coaching képzésének óraszámait, vagy az akkreditáció bizonyítékát az adott coach képző programnál vagy iskolánál.

Hasznos tanácsok az online jelentkezéssel kapcsolatban

Akik előnyben részesítik a papíron történő jelentkezést, letölthetik a PDF formátumú jelentkezési lapot. Kérjük, töltsd ki és küldd vissza az ICF-nek faxon keresztül.

2. Belépés az ICF Magyar Tagozat Egyesületbe:

Ahhoz, hogy Magyarországon is létezhessen ez a szakmai közösség – azaz tagjaink lehessenek, konferenciát, rendezvényt, klubot szervezhessünk, termet bérelhessünk, pályázatot hirdethessünk, díjakat oszthassunk – hivatalos jogi személyiséggel kell rendelkeznünk. Ezért a hatályos magyar törvényeknek megfelelően ICF Magyar Tagozata Egyesülete néven vagyunk bejegyezve civil szervezetként.

A fenntartható, hosszú távú működéshez és közös szakmai céljaink megvalósításához minél több coach társunk egyesületi tagságára szükség van. Ezért javasoljuk, kérjük, hogy lépj be az Egyesületbe.

Tagdíj – Magyar Tagozat

Az egyesületi tagdíj összege 10 000 Ft, ami adott évre szól és számos előnyhöz, kedvezményhez juttat! Kérjük, hogy válaszd a webshopos bankkártyás fizetési lehetőséget, amelyet ezen a linken tudsz elérni.

3. Több ICF chapternek is lehetsz tagja egyszerre!

Többször felmerült külföldön élő tagjainknál, hogy hogyan tudnak a Magyar Tagozat aktív tagjai maradni, miközben a helyi Chapterbe is bejelentkeznek.

Az ICF Global válasza és támogatott megoldása ezen a linken olvasható (Support / membership / Chapters alatt).

Ennek értelmében a kettős tagság lehetséges, és a Magyar Tagozat mindenkori Tagsági Igazgatója tud segíteni a részletekben!

Néhány fontos információ a tagságról:

Idén még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a ICF brandjét és a minősítések rendszerét tovább népszerűsítsük és ezzel is támogassuk a tagjainkat, hiszen az ICF márka használatával nő a szakmai hitelességed. Az ICF Brand használatáról sok fontos és hasznos információt, útmutatást találhatsz itt.

A magyar tagozat honlapján sok információ szerepel pl. eseményeink, minősítések, akkreditáció, jószolgálati tevékenységeink és még számos más.

Várunk sok szeretettel!

Építsük együtt a hazai coaching minőséget szakmai szervezetünkön keresztül!