Célunk a coaching ismertségének, elismertségének erősítése társadalmi és szervezeti szinten amihez aktív szakmai közösségre van szükség. Bátorítunk, hogy ehhez tagságoddal is járulj hozzá!

„Az ICF közösségéhez tartozni számomra nem csak a coach szakma minőségbiztosítását jelenti, hanem biztonságot és bizalmat nyújt egy olyan szakmai környezetben, ahol tanulhatok, fejlődhetek, szakmai kapcsolatokat alakíthatok ki. Teszem mindezt alázattal, büszkeséggel és nyitottsággal.” 

Zilahi Angéla PCC, az ICF Magyar Tagozat Elnöke, 2023

Az ICF tagjaként a professzionálisan képzett coachok nemzetközi közösségéhez tartozhatsz, az  ICF márka használatával pedig nő a szakmai hitelességed.

Tagságod által lehetőséged van globális szinten

Az ICF számtalan eszközt és támogatást nyújt neked coaching karriered építésében.

Az ICF küldetése, hogy fejlessze a coaching szakmát, gondoskodjon a coachok számára fontos támogatásról és eszközökről,  a tagok pedig  fókuszálhatnak az ügyfeleikre, és arra, hogy jobbá tegyék a világot, mert ez számít igazán.

Örömünkre szolgál, ha csatlakozol szakmai szervezetünkhöz!
Annak, hogy belépj közénk, két lépcsője van:

1. Csatlakozásod az ICF nemzetközi (Global) szervezetébe történő belépéssel kezdődik:

Ezt a www.coachingfederation.org oldalon keresztül tudod megtenni. Személyes adataid frissen tartásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az ICF Magyar Tagozata havi körlevéllel el tudjon érni, és információkhoz juss eseményeinkről, szakmai munkánkról.

Tagdíj – ICF Global:

Az éves tagdíj 245 USD.

Az ICF Global a befizetett tagdíj egy részét visszajuttatja a tagozatunknak, amit így a szakmai fejlődésünkre tudunk fordítani.

Az ICF tagság évente kerül megújításra. 2022. november 1-től az ICF Global új tagsági határidőket vezetett be:

Kérjük, vedd figyelembe, hogy rád is érvényes az ICF etikai kódexe (ami tiltja, hogy nem valós coaching képzettséggel bárkit megtévesszünk). Az ICF fenntartja a jogát, hogy bármikor átvizsgálja a tagok coaching képzésének óraszámait, vagy az akkreditáció bizonyítékát az adott coach képző programnál vagy iskolánál.

Hasznos tanácsok az online jelentkezéssel kapcsolatban

Akik előnyben részesítik a papíron történő jelentkezést, letölthetik a PDF formátumú jelentkezési lapot. Kérjük, töltsd ki és küldd vissza az ICF-nek faxon keresztül.

2. Belépés az ICF Magyar Tagozat Egyesületbe:

Ahhoz, hogy Magyarországon is létezhessen ez a szakmai közösség – azaz tagjaink lehessenek, konferenciát, rendezvényt, klubot szervezhessünk, termet bérelhessünk, pályázatot hirdethessünk, díjakat oszthassunk – hivatalos jogi személyiséggel kell rendelkeznünk. Ezért a hatályos magyar törvényeknek megfelelően ICF Magyar Tagozata Egyesülete néven vagyunk bejegyezve civil szervezetként.

A fenntartható, hosszú távú működéshez és közös szakmai céljaink megvalósításához minél több coach társunk egyesületi tagságára szükség van. Ezért javasoljuk, kérjük, hogy lépj be az Egyesületbe.

Tagdíj – Magyar Tagozat

Az egyesületi tagdíj összege 20 000 Ft, ami adott évre szól és számos előnyhöz, kedvezményhez juttat! Kérjük, hogy válaszd a webshopos bankkártyás fizetési lehetőséget, amelyet ezen a linken tudsz elérni.

3. Több ICF chapternek is lehetsz tagja egyszerre!

Többször felmerült külföldön élő tagjainknál, hogy hogyan tudnak a Magyar Tagozat aktív tagjai maradni, miközben a helyi Chapterbe is bejelentkeznek.

Az ICF Global válasza és támogatott megoldása ezen a linken olvasható (Support / membership / Chapters alatt).

Ennek értelmében a kettős tagság lehetséges, és a Magyar Tagozat mindenkori Tagsági Igazgatója tud segíteni a részletekben!

Néhány fontos információ a tagságról:

Idén még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a ICF brandjét és a minősítések rendszerét tovább népszerűsítsük és ezzel is támogassuk a tagjainkat, hiszen az ICF márka használatával nő a szakmai hitelességed. Az ICF Brand használatáról sok fontos és hasznos információt, útmutatást találhatsz itt.

A magyar tagozat honlapján sok információ szerepel pl. eseményeink, minősítések, akkreditáció, jószolgálati tevékenységeink és még számos más.

Várunk sok szeretettel!

Építsük együtt a hazai coaching minőséget szakmai szervezetünkön keresztül!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam