Az ICF Jószolgálat és MagNet Magyar Közösségi Bank együttműködése

Az ICF Magyar Tagozata és a MagNet Bank közös kezdeményezése 2013-ban kezdődött egy országos jószolgálati program keretében, amelynek célja az volt, hogy a versenyképességet növelje a coaching eszközeivel a civil szervezetek körében is.

Az ICF hazai Jószolgálatának társadalmi célkitűzése továbbá, hogy a képzett és gyakorlott coachok által nyújtott értékes szolgáltatásokat ne csak a gazdasági élet vállalatai vehessék igénybe hatékonyságuk továbbfejlesztése érdekében, hanem a forráshiánnyal küzdő, ugyanakkor társadalmilag értékes munkát végző nonprofit szervezetek is.

A Civil Rapid Randi néven elhíresült programok alkalmával a civil szervezetek képviselői 3 perces etapokban beszélgethetnek az ICF coachokkal és választhatják ki közülük a számukra legmegfelelőbb szakembereket. Közös együttműködésben elkezdik az 5 alkalomból álló coaching folyamatot, melyet a civil szervezetek teljesen szabadon használhatnak fel szervezetük működésének hatékonyabbá tételére.

A programban részt vevő civil szervezeti vezetők visszajelzései alapján a coaching folyamatnak köszönhetően sokkal tudatosabban képesek kezelni a különböző szakmai és szervezeti szituációkat, döntéseket, illetve profibban és hatékonyabban képesek irányítani a szervezetüket.

Az évek folyamán számos civil szervezetnek volt lehetősége igénybe venni ezt a nagyszerű felajánlást. A programban résztvevők listája a teljesség igénye nélkül: SOS Gyermekfalvak, Bátor Tábor Alapítvány, Magyar Hospice Alapítvány, Születésház Közhasznú Egyesület, Országos Mentőszolgálat, a Heim Pál Gyermekkórház alapítványai, Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány, Egy Csepp Figyelem Alapítvány, Kék Pont Alapítvány, Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány és még sokan mások.

Regisztráció az ICF jószolgálati coaching folyamataiban való részvételre ügyfélként

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam