Köszönjük, hogy bizalmat szavaztatok nekünk!

Köszönjük, hogy bizalmat szavaztatok nekünk!

Az alábbiakban a 2022-es Elnökség decemberi, évzáró mini-interjúit olvashatjátok!

Bodnár Barbara ACC, Kommunikációs Igazgató

1. Mit ad neked az ICF és az elnökségi munka?

Az ICF által egy olyan szakmai közösség részévé váltam, amely a magas minőségű, élvezetes továbbképződés lehetőségét és a melengető emberi kapcsolatokat egyaránt megadja számomra. Minden héten, minden hónapban elérhető olyan előadás, workshop, amitől több leszek. Ezeken a szakmai rendezvényeken öt év után már ismerős arcokba botlok, s a véletlen találkozásokból jó szakmai kapcsolatok, sőt, barátságok alakultak, amiért nem tudok elég hálás lenni.

Az elnökségben olyan kiváló csapattal dolgozhattam együtt a magyar coach szakma jelenéért és jövőjéért, amiről korábban álmodni sem mertem. Elkötelezett emberek gyűltek össze a Magyar Tagozat elnökségében, akik a tagságnak a legeslegjobbat akarják és erőt, energiát nem kímélve munkálkodnak érte nap mint nap. Értéket teremtünk, s ez büszkeséggel tölt el.

2. Mire vagy legbüszkébb a 2022-es munkádból?

Büszke vagyok mindenre, amit elértünk – a harminchat idei eseményünkre, a HR Festtel közös kutatásokra, a stratégiai együttműködésekre, a jószolgálati tevékenységünkre és még sorolhatnám. Ezekről a csapatommal karöltve hírt adtunk a tagság felé, tíz hírlevélben, több, mint százhúsz LinkedIn posztban, s közel háromszáz Facebook posztban. Ez a munkám, hogy mindenről tudjon a tagság, s amit tudtam, megtettem, hogy jól csináljam.

Azonban nem tagadhatom, hogy büszke vagyok arra, hogy az éves ICF Coaching Konferencia egyik szekcióvezetője voltam és így csodás előadókat konferálhattam fel! Szerencsére megtaláltam hozzá a hangom 🙂

3. Ha lehetne egy kívánságod egy tündértől, mit kívánnál az ICF Magyar Tagozata számára és mit kívánnál magadnak?

Azt kívánom az Magyar Tagozat és tagjai számára, hogy egy percre se engedjen a szakmai profizmusból, ami jellemzi a munkáját és ugyanilyen lendülettel, lelkesedéssel haladjon tovább az úton, mely lehet, hogy kacskaringós néha, de ez benne a kaland!

S ha egy kis hely marad az én kívánságom számára is: egészséget, sok nevetést, barátot, nagy családot és örömöt kérek a munkámban!

Kákonyi Anett PCC, Elnök

1. Mit ad neked az ICF és az elnökségi munka?

Öt évet dolgoztam az ICF Magyar Tagozatának elnökségében és most búcsúzom. A szívem tele van hálával, szeretettel, sok-sok szép emlékkel és rengeteg tanulással. Tanulással magamról, a szakmáról, az elnökségi munkáról, a vezetés kihívásairól.

Mikor az elnökségi munkával kapcsolatban Barnóczki Annamária és Csetneki Csaba megkeresett, még nem tudtam, hogy mi vár rám. A vágyat éreztem, hogy egy közösség tagja lehessek és a coaching szakmáért tenni tudjak. Akkor még nem sejtettem milyen tartalmas öt év áll előttem, ahol nemcsak a közösséghez tartozás élményét élhettem át, hanem barátságok születtek, ahol nemcsak a szakmai fejlődésre kaptam lehetőséget, de arra is, hogy az ICF hírét terjesszem és tegyek valamit azért, hogy a coaching egyszer szakma legyen.

2. Mire vagy legbüszkébb a 2022-es munkádból?

Legbüszkébb a csapatomra vagyok, az elnökségre. Hat szakmailag és emberileg is kiváló kollégával dolgozhattam együtt, akikkel mindig számíthattunk egymásra. Az év során voltak nehéz helyzetek, amit közösen sikerült megoldanunk. Egymás ötleteiből, lelkesedéséből inspirálódtunk és jó hangulatban, egymásra figyelve, hatékonyan működtünk együtt. Velük bárhol, bármikor, örömmel dolgoznék újra. Remélem egyszer lesz még rá lehetőség!

3. Ha lehetne egy kívánságod egy tündértől, mit kívánnál az ICF Magyar Tagozata számára és mit kívánnál magadnak?

Az ICF Magyar Tagozata számára azt kívánom, hogy haladjon tovább töretlenül a már kijelölt úton,  és a többi coach szervezettel összefogva sikerüljön végre elérnie, hogy legyen a coaching is egy szakma.

Magamnak lassítást, befelé fordulást, és sok-sok pihentető, újratöltődős utazást kívánok a családommal és a barátaimmal!

Friedewald Zita PCC, Gazdasági Igazgató

1. Mit ad neked az ICF és az elnökségi munka?

Egy nagyon magas szintű szakmai közösséget és minőségi emberi kapcsolódást, illetve rengetek tanulást a legkülönbözőbb helyzetekben, és szinte minden nap egy újabb kihívást.

2. Mire vagy legbüszkébb a 2022-es munkádból?

A projekt vezetőjeként a HRBrand(em) konferenciára, mint a szervező csapat tagja a Coaching Konferenciára, az elnökség tagjaként a rendkívül intenzív és professzionális háttérmunka színvonalára és eredményeire,

Gazdasági igazgatóként a teljes gazdasági háttérmunka színvonalas ellátására és végül egy saját innovációmra is, ami a tagdíj webshop-on keresztül történő befizetésének bevezetésére volt.

3. Ha lehetne egy kívánságod egy tündértől, mit kívánnál az ICF Magyar Tagozata számára és mit kívánnál magadnak?

Nagyon sok sikert a coaching szakma elismeréséért indított úton.

Segal Hajnalka PCC, Alelnök

1. Mit ad neked az ICF és az elnökségi munka?

Bő két év telt el azóta, hogy megírtam az alelnöki pályázatomat. Őszintén nem tudtam mibe
vágok bele, csak azt, hogy tenni kell a szakmáért, a hivatásért, magunkért.
Tegyünk azért, hogy a coaching a méltó helyén legyen a támogató szakmák között! Tegyünk
azért, hogy a munkánk része legyen az edukáció, amely során segítjük a szakmát, a coachingot
igénybevevőket abban, hogy milyen minőségbiztosítási elemek azok, amik a megrendelői
oldalon megadják a biztonságot a megfelelő coach személyének kiválasztásában.
Ötleteltünk, kerestük, hogy kikkel lenne érdemes összefogni, mert hittünk benne, hogy Együtt
mindig könnyebb…

Sokat adott, hogy ebben az évben még gördülékenyebben tudtuk egymást támogatni az
Elnökségi tagokkal. Idén arra is figyeltünk, hogy többször találkozzunk munkán kívül is, hogy
lássuk, értsük meg még jobban egymást!
Jó érzés volt, hogy többször, több formában tudtunk személyesen találkozni mi, tagok, ami
mindig új lendületet adott a munkánknak is, hiszen újra illatok, érintések emlékeztettek arra,
hogy milyen sokan vagyunk, milyen sokfélék vagyunk mi, akik ezt a hivatást választottuk!

2. Mire vagy legbüszkébb a 2022-es munkádból?

Együtt, mint tagság – ti szavaztok bizalmat nekünk!

Együtt, mint Elnökség – ti tettetek fel nehéz
kérdéseket és csak akkor fogadtatok el bármit, ha abban mindenki egyetértett!

Együtt, mint a stratégiai csapat: Éliás Nóra, Kosztolánczy Gábor, dr. Martin Hajdu György, Szegedi Gabriella – számolatlan hétfő estét töltöttünk el az üggyel és a legjobb út megtalálásával. Együtt a HR Fest csapatával – partnerségben, mint a coachingban.
Hálás vagyok a csapattagoknak, hogy töretlen lelkesedéssel, hittel, kiapadhatatlan ötletekkel és
humorral voltatok jelen az elmúlt két évben. A közös munkánk gyümölcse, hogy nincs már HR
Fest nélkülünk, hogy második éve nyerjük el a Global hosszú távú projekt támogatását – idén
ráadásul a maximális összeget kaptuk meg –, hogy a három kutatás (HR szakemberek, vezetők,
coachok) eredményei támasztják alá a jövő irányát abban, hogy hogyan tovább a coaching
ismertségének és elismertségének növelésében!

3. Ha lehetne egy kívánságod egy tündértől, mit kívánnál az ICF Magyar Tagozata számára és mit kívánnál magadnak?

Először azt, hogy most álljunk meg és ünnepeljünk együtt! Annyiszor biztatjuk erre az
ügyfeleinket is, járjunk most elöl jó példával!
Aztán azt, hogy egymás felé is legyen természetes működésünk az őszinte, nyitott,
ítélkezésmentes, elfogadó odafordulás, amit az ügyfeleknek adunk, hogy mi is hasonló
biztonságot megélve kapcsolódhassunk egymáshoz, tanulhassunk egymástól.

Szegedi Gabriella ACC, Tagsági Igazgató

1. Mit ad neked az ICF és az elnökségi munka?

Amikor 2016-ban 20 év multinacionális nagyvállalati pénzügyes múlt után szakmát váltottam, reméltem, hogy egy új közösséget is fogok találni. Az ICF Global-hoz azért csatlakoztam mert a minőségi standard-eket és a nemzetközi tudásbázist kerestem a coaching munkához. A Magyar Tagozathoz pedig azért, hogy olyan hazai szakemberekkel, coach társakkal találkozhassak, akiktől és akikkel együtt folyamatosan tudok tanulni. Elnökségi tagként inkább szolgálatnak mint munkának élem meg a mindennapok teendőit. Lehetőségem van sokféle, színes emberrel megismerkedni, együtt dolgozni a coaching ismertségének és elismertségének növelésén és jó érzéssel tölt el, hogy segíteni tudom coach társaimat is a Tagozatban. Örömmel támogatom ezt a közösséget, amely befogadott és biztonságos tanulást, fejlődést, szakmázást biztosít a mai napig számomra.

2. Mire vagy legbüszkébb a 2022-es munkádból?

Sokat és jó dolgokon dolgoztunk együtt mind a csapatommal mind az elnökség tagjaival. Amire büszke vagyok, hogy mindezt úgy, hogy a számomra fontos értékek beépültek a közös munkánkba: bizalom, nyitottság, őszinteség, partnerség. Sokszor kisegítettük egymást munkával, vagy odafigyeléssel, meghallgatással vagy a józan ész, nyugodtság hangjával ha arra volt szükség. Felemelő ahogy elindultunk egy szakmai kapcsolatból a barátság felé.

3. Ha lehetne egy kívánságod egy tündértől, mit kívánnál az ICF Magyar Tagozata számára és mit kívánnál magadnak?

A Tagozatnak azt kívánom, hogy ahogy növekszik és színesedik a tagság meg tudja őrizni azt sok értéket ami az elmúlt közel 15 évben összegyűlt és gyarapítani is tudja azt. Kívánom, hogy a coaching torta úgy nőjön mint a búzaszemek a sakktáblán a mesében. Magamnak pedig azt, hogy mindezt megéljem.

Szilvási Gabriella PCC, Jószolgálati Igazgató

1. Mit ad neked az ICF és az elnökségi munka?

Sok munkát, sok örömöt, még több minőségi kapcsolódást. Jószolgálati igazgatóként nem csak az elnökséggel és a tagjainkkal, hanem stratégiai partnereinkkel és számos civil szervezettel is kapcsolódtam idén is.  Amikor két éve először pályáztam, akkor kifejezett célom volt, hogy számomra a szakma csúcsát képviselő ICF Magyar Tagozatának elnökségi tagjaitól tanuljak, inspirálódjak. Nagyon hálás vagyok a tavalyi és idei elnökségnek is a magas színvonalú, elkötelezett munkáért, amibe öröm és megtiszteltetés volt partnerként becsatlakozni.

2. Mire vagy legbüszkébb a 2022-es munkádból?

A jószolgálati folyamatok mellett a szupervíziók is szerves részét képezik már a szakmai minőségnek, amit a tagozatunk képvisel. Idén azt gondolom, hogy magas szintre tudtuk emelni a jószolgálati folyamatok automatizálását, ami segített tagjaink jószolgálati élményében. Másrészt az idei Coach konferencia szakmai vezetőjeként büszke vagyok arra, hogy személyesen is újra felejthetetlen élményben volt része a konferencia résztvevőinek.

3. Ha lehetne egy kívánságod egy tündértől, mit kívánnál az ICF Magyar Tagozata számára és mit kívánnál magadnak?

Azt kívánnám, hogy legyen „alap” az ICF vagy valamilyen szakmai szervezet tagjának lenni a szakmában. Az ICF Magyar tagozata által kínált szakmai programok sokszínűsége, színvonala folyamatos fejlődést biztosít minden coachnak, ami szilárd alapot teremt szakmánk elismertségének. Magamnak pedig szakmai és emberi szintlépést kívánok jövőre.

Zilahi Angéla PCC, Akkreditációs Igazgató

1. Mit ad neked az ICF és az elnökségi munka?

Hitet, abban, hogy jó helyen vagyok, szakmailag tudjuk támogatni a tagjainkat. Tudást, mert minden rendezvényen, megbeszélésen hallok valami újat, amit be tudok építeni az elnökségi munkámba. Valamint biztonságot arra vonatkozóan, hogy az, amit mi az ICF-ben alkotunk, maradandó. Minden programunk és személyes találkozónk maradandó élmény a tagjainknak és nekünk is.

2. Mire vagy legbüszkébb a 2022-es munkádból?

Igazából arra, hogy első éves elnökségi tagként végig csináltam ezt az évet, szuper programokat tudtunk szervezni és hogy a lelkesedés, az előre visz.

3. Ha lehetne egy kívánságod egy tündértől, mit kívánnál az ICF Magyar Tagozata számára és mit kívánnál magadnak?

Az elnökség számára: Rengeteg ruhásszekrényt, ahol elfér az a több tucatnyi super hero köppeny 🙂 Illetve még azt is, hogy egy nap az legalább 32 órából álljon 🙂

A tagság számára: jókedvet, vidámságot, nyitottságot, ügyfeleket, ahol tudják használni mindazt a tudást, amit a programokon és rendezvényeken hallanak 🙂

Békés, boldog ünnepeket kívánunk Nektek!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam