Jószolgálati coaching startup szervezetek számára – A tehetség és tudatosság kibontakoztatásának programja

A ICF Magyar Tagozatának Jószolgálati csapata elkötelezett az újítást és értékteremtést megtestesítő startup kezdeményezések támogatása iránt.

A Tagozat coachai az ICF standardjainak megfelelő coach képzettségük és gyakorlatuk mellett jelentős üzleti tapasztalattal is rendelkeznek, ami garancia a startupok igényeinek megfelelő coaching szolgáltatásra. A coaching jelentős támogatást nyújthat egy nehéz döntés meghozatalához, kihasználatlan erőforrások feltárásához, befektetői prezentációra történő mentális felkészüléshez, egy induló vállalkozás szervezeti és személyközi dilemmáinak feloldásához, vagy akár a munka-magánélet egyensúlyának megtalálásához.

A startup szervezetek egyéni igényeinek kielégítése mellett szeretnénk jószolgálati partnerkapcsolatokat kialakítani oktatási és inkubációs startup programok szervezőivel. Nyitottak vagyunk ilyen programokon a coaching hasznának bemutatására, illetve a programban résztvevő összes startup szervezet számára egy öt alkalmas, egyéni vagy csoportos, online pro bono coaching folyamat felajánlására.

Regisztráció az ICF jószolgálati coaching folyamataiban való részvételre ügyfélként

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam