Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Szilvási Gabriella PCC, a CSR Igazgató válaszait olvashatjátok.

1.Miért léptél be az ICF-be?

Mert egy olyan szakmai közösséget kerestem a coachképzésem után, ahol tovább fejlődhetek. Megtaláltam!

2.Mikor és hogyan kerültél be az elnökségbe?

2021-ben kerültem be. Megválasztottak. (Előtte 2 évig a CSR csapatban voltam önkéntes és igyekeztem az összes CSR rendezvényen ott lenni és a háttérmunkában is segíteni.)

3.Mit szeretsz legjobban az elnökségi munkában?

Az inspiráló társaságot, mind az elnökség tagjaként, mind a CSR csapatban. Nagyon jól eső (és az első pár hétben bevallom, szokatlan volt), hogy itt mindenki felnőttként, profiként, coachként, szakemberként, proaktívan van jelen. Mindenki segítőkész és kompetens. És szeretem a változatosságot. Nem gondoltam volna, hogy ennyiféle feladata van az elnökségnek! 

4.És mit utálsz (a legjobban)?

Nem tudok elég későn lefeküdni és elég korán felkelni, hogy ne legyen email az inboxomban. De még élvezem ezt is.

5.Milyen témákkal, kérdésekkel keressen téged a tagság?

CSR projektekkel kapcsolatban. Aminek örülök, hogy már volt egyéni megkeresés is, amikor coach kollégák kértek tőlünk pro-bono ügyfeleiknek coachot. (Erre egyébként épp kialakítunk egy platformot, hogy az ad hoc kérések is követhetőek legyenek.)

6.Mi a küldetésed az elnökségi munkával?

Nekem nagyon fontos, hogy az, aki a CSR folyamatban coachként, ügyfélként vagy szervezőként részt vesz, az ebben a folyamatban jól érezze magát. Értem ezalatt a transzparenciát, az időben történő kommunikációt, és azt is, hogy a CSR ügyek mögött olyan folyamatokat alakítsunk ki, amivel egyenletesebbé, kiszámíthatóbbá válik a feladatok elosztása. 

7.Mi a legjobb élményed, ami az ICF-hez köthető?

Számos legjobb van. Pl. nagyon élveztem a Hogan konferenciát, az éves Coachkonferenciákon imádtam személyesen találkozni és inspirálódni. Nekem nagy élmény volt megtapasztalni, hogy 2020-ban újradefiniáltuk sok szempontból működésünket, és bebizonyítottuk, hogy online is tudunk CSR eseményeket szervezni. De azt hiszem, az egyik legjobb élményem az ICF-el kapcsolatban nem egy eseményhez köthető, hanem, hogy egy olyan szakmai és emberi közösség része vagyok, ami olyan értékek mellett teszi le a voksát, ami számomra is nagyon fontos.

8.Miből állna számodra egy „tökéletes” nap?

Mangót reggelizni a tengerparton. Megmászni egy hegyet, romok között majmokat etetni, látni a gyerekem csillogó csodálkozó szemeit, a felfedezés örömét, este barátokkal tűz körül beszélgetni. Szeretni és szeretve lenni. 

9.Van valami, aminek megtételéről régóta álmodozol? Miért nem tetted még meg? 

Ázsiában szeretnék élni pár évet. Már többször voltam, imádom. Miért nem? A férjemben ezzel kapcsolatban nagy az ellenállás. Még puhítom 🙂

10.Mit értékelsz a legnagyobbra egy barátságban / párkapcsolatban / közösségben? 

A kapcsolódást.

11.Tűz üt ki a házadban. Miután kimentetted a szeretteidet, kisállatodat, még van idő egyetlen tárgy megmentésére. Mi lenne az. Miért? 

A laptopom. Szerintem ezt nem kell túlmagyarázni.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam