Újítások a team coachingban:

Az ICF Global 2 újítást vezet be a team coachingra vonatkozóan 2023 elején. Ezek a programok láthatóvá teszik a team coach kompetenciákat, meghatározzák az alapokat és gyakorlatokat, valamint értéket, bizalmat és integritást építenek mind az ügyfelek, mind a coachok között.

1.ACTC (ICF Advanced Certification in Team Coaching)

2023 elején új team coaching minősítési program indul. ACTC program keretében a pályázóknak demonstrálniuk szükséges a tudásukat, képességüket és a team coachingban való jártasságukat.

Az ACTC minősítésre való pályázáshoz, a következő feltételek szükségesek:

Az ICF 2023 januárjában nyitja meg a jelentkezési lehetőséget a tagok számára, az ezzel kapcsolatos további információkat pedig itt találjátok.

A szupervízióhoz kapcsolódan a lenti képzéseken végzett szupervízorokat fogadja el az ICF Global. Ezen túlmenően minden diplomát adó szupervízor képzés is ide sorolható. Ha szupervízort választasz, érdeklődj tőle előzetesen, hogy ebben a keretrendszerben az ő általa végzett szupervízió elszámolható-e az ACTC minősítéshez!

CSA (coachingsupervisionacademy.com)

Coaching Supervision Certification – Goldvarg Consulting Group

Coaching Supervision Training Course EMCC, AC & ICF | ICCS

CERTIFICATION IN COACHME© COACHING SUPERVISION – Beckett Mcinroy (beckett-mcinroy.com)

SF Coaching Supervision – SolutionsAcademy

Diploma in Reflective Practice and Coach Supervision (coachingdevelopment.com)

PG Cert in Coaching Supervision | Barefoot Coaching – Established leaders in coaching

Supervisor Certification Program – Get Online Supervisor Training with CTT (coach-to-transformation.com)

2. AATC (ICF Advanced Accreditation in Team Coaching)

Az edukáció fontos része a coachok fejlődésének. A team coaching különleges kompetenciát és tudást igényel és a coachoknak elérhető kell, hogy legyen ez a specifikus képzés ahhoz, hogy fejleszteni tudják ezt a gyakorlatot. A coachképzőknek hamarosan alkalmuk nyílik az ICF Advanced Accreditation in Team Coaching (AATC) akkreditációhoz az ICF Coaching Education-ön keresztül.

Ezen akkreditáció ismertsége felbecsülhetetlen lesz az ACTC-t folytató gyakorló coachoknak. Az AATC státusszal kapcsolatos edukáció igazodik az ACTC követelményeihez, annak biztosítása érdekében, hogy a coachok felkészültek legyenek a nagy komplexitású team coachinghoz.

További információt itt olvashattok.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam