Ez a történet 2021-ben kezdődött azzal, hogy Partnerségre léptünk a HR Festtel….

2022-ben azt kutattuk, hogy mit tud a piac és annak számunkra fontos minden szereplője a coachingról. A visszajelzések alapján tervezzük növelni a coaching módszertanának ismertségét. 

A kutatások statisztikai adatai Tóth Julcsi szorgalmas munkája eredményeként kerültek Éliás Nórához, aki mind szavakban és szövegben, mind látványában értelmezhetővé tette mindazt, amit a megkérdezettek válaszoltak. Munkájukat ezúton is köszönjük!

HR kutatás – 2022

Ezt a munkát a HR szakember kérdőívben történő lekérdezésével kezdtük, amelyről a Business Festen beszéltünk először és itt olvashatjátok részletesen az eredményt. 

Coach kutatás – 2022: Coachok a coachingért.

Ellhatároztuk, hogy közösen dolgozunk azért, hogy a coaching a lehető legszélesebb körben a lehető legjobb megítéléshez jusson.

Ennek a munkának egy újabb állomásához értünk azzal, hogy coachokat kértünk arra, hogy töltsék ki az ICF és a HR Fest közös kérdőívét.

Vezetői kutatás – 2022: Vezetők a coachingért

Majd pedig vezetőket kérünk rá, hogy töltsék ki a számukra készített kérdőívet, hogy a válaszokat összesítve tisztábban lássuk a coaching szakma hazai helyzetét – az igényeket és lehetőségeket.

HR Fest – Ősz – Kutatásaink eredményének bemutatása

2022. 10. 11-én az őszi HR Festen Budapesten bemutattuk a három kutatás összesített eredményét.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam