Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Bodnár Barbara ACC, a Kommunikációs Igazgató válaszait olvashatjátok.

1.Miért léptél be az ICF-be?

Olyan régen volt, hogy már nem is emlékszem 😊 Az biztos, hogy a második coachképzésem után rájöttem, hogy szívesen tanulnék még – akár nap, mint nap – tapasztalt coachoktól, bármit a coachiggal kapcsolatban. Én mindenhol tanulok, ahol csak lehet, s erre nagyon alkalmasak az ICF rendezvényei és azok a találkozások, amiket annak köszönhetek, hogy a világ legnagyobb coachszervezetének tagja vagyok.

2.Mikor és hogyan kerültél be az elnökségbe?

Idén, 2021-ben lettem az ICF Magyar Tagozatának Kommunikációs Igazgatója. Az ezt megelőző néhány évben a kommunikációs csapatban dolgoztam és nagyon élveztem, hogy interjúkat készíthettem, beszámolókat írhattam az ICF-es eseményekről, a Vivicitta futóversenyen vehettem részt az ICF színeiben és egyáltalán, Bőtös Balázst támogathattam mindenben, amiben csak tudtam.

3.Mit szeretsz legjobban az elnökségi munkában?

Legjobban azt szeretem, hogy rengeteg emberrel tudok kapcsolódni – talán ez nem is meglepő coachként 🙂 Szívesen mérem fel a tagság igényeit és cselekszem úgy, hogy azokat minél jobban kielégítsem. Kommunikációs Igazgatóként legjobban azt szeretem, hogy érdekes és naprakész információkkal, hírekkel, olvasnivalókkal és eseményekkel láthatom el a tagokat.

4.És mit utálsz (a legjobban)?

Per pillanat elég nehéz az, hogy hónapok óta csak online dolgozunk és nem találkoztunk személyesen. Nagyon várom, hogy összejöhessünk már egy kicsit akár a szabad levegőn és kötetlenebbül beszélgethessünk.

5.Milyen témákkal, kérdésekkel keressen téged a tagság?

Hozzám tartozik minden, ami az ICF Magyar Tagozatának honlapját, Facebook oldalát és facebook csoportját, valamint a LinkedIn oldalunkat érinti.

6.Mi a küldetésed az elnökségi munkával?

Fő célom, hogy a kezdő, haladó és profi coachok is megtalálják azokat a rendezvényeket, cikkeket és lehetőségeket, amikkel tudásukat bővíthetik, vagy éppen átadhatják.

7.Mi a legjobb élményed, ami az ICF-hez köthető?

Amikor egy rendezvény után Szabó Gabi MCC felkért, hogy legyek az egyik coach a Bátor vezetők szimultán coachingban című ICF-rendezvényen, nagyon meglepődtem és meghatódtam. Büszkeséggel töltött el amikor ez az esemény meg is valósult és fontos állomása volt a coach karrieremnek.

8.Miből állna számodra egy „tökéletes” nap?

Egy görög tengerparton tölteném a családommal – szép helyeket fedeznénk fel, rengeteget fürdenénk a tengerben, finomakat ennénk és egyszerűen csak élveznénk az életet.

9.Miért vagy a leghálásabb az életedben?

A családomért és a barátaimért – azokért az őszinte, szeretetteljes kapcsolatokért, amik hozzájuk fűznek. Hálás vagyok a támogatásukért a mindennapokban és akkor is, amikor éppen másoddiplomát csinálok vagy éppen szakmát váltok.

10.Ha holnap úgy kelhetnél fel, hogy szereztél egy képességet vagy tulajdonságot, mi lenne az?

Az lenne jó, ha az álmaimat forgatókönyvvé tudnám alakítani és megfilmesíteni vagy novellát írni belőlük, mert sokszor annyira izgalmasnak érzem őket, mint egy akciófilm.

11.Mit értékelsz a legnagyobbra egy barátságban / párkapcsolatban / közösségben? 

Az összetartást és a jó szándékot.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam