Az ICF Magyar Tagozata számos eseményt szervez minden évben annak érdekében, hogy a tagjai kapcsolódhassanak, fejlődhessenek, tanulhassanak és átadhassák tudásukat. Az alábbiakban eseményeink rövid leírása olvasható.

Eseményeinkről bővebb információ, regisztráció itt:

BÁTOR VEZETŐK (SZIMULTÁN) COACHINGBAN

Gyakran használunk jelzőket a szervezeti vezetőkre:

A bátor szót ritkábban említjük. A mai korban már mást jelent bátornak lenni, mint elődeink idején.

Bátorság lehet, ha valaki 

A Vállalati Klubba egy ilyen vezetőt hívunk, s arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein egy (vagy két) tapasztalt coach segítségével. Így több dolog is láthatóvá válik egyszerre. Hogyan dolgozik a coach, hogyan közelíti meg a témát. Hogyan halad a gondolkodásában a vezető, mi hat rá, mi hasznos számára. Bátor kísérlet, erős tanuló térben.

BESZÉLGESSÜNK! – TÍZÓRAI / EBÉD AZ ELNÖKSÉGGEL

2021-ben új sorozatot indítottunk. A Beszélgessünk! programban évente három alkalommal van lehetőség az elnökség tagjaival egy kötetlen beszélgetésre minősítésről, törvényi változásokról, programjainkról, lehetőségekről, CSR projektekről és bármiről, ami Titeket érdekel.

HR BRAND(EM) KONFERENCIA

Évente szervezünk egy olyan szakmai napot , ahol teret adunk a HR szakemberek, szervezeti vezetők és a coachok eszmecseréjének, bemutatva a legfrissebb kutatásokat, keretet adva mind a gyakorlati tapasztalatok megvitatásának, mind a tudásátadásnak. 2022-ben rendeztük meg az 5. HR BRAND(em) Konferenciát.

HR REGGELI

2022-ben új eseménysorozatot indítunk HR Reggeli címmel, melynek célja a teamcoaching mint csapatfejlesztési módszer bemutatása és népszerűsítése a HR szakemberek között. 

A teamcoaching a csapatfejlesztés ernyőfogalma alá tartozik, csakúgy mint a csapatépítés, -tréning, -tanácsadás, -mentorálás és -facilitálás. A HR Reggeli résztvevői az események során átfogó képet kapnak ezen módszerek hasonlóságairól és különbségeiről, alkalmazásainak céljáról, mindezt úgy, hogy képessé válnak eldönteni, mikor melyikre van szükség, és különösképp, hogy a teamcoaching hogyan tudja támogatni a szervezet fejlődését. 

ICF COACHING KONFERENCIA

Minden évben megrendezzük az ICF Coaching Konferenciát, mely az egyik legrangosabb eseményünk. A konferencia napján fantasztikus vendégelőadók váltják egymást a három teremben párhuzamosan megtekinthető izgalmas előadásokkal és workshopokkal.

ICF COACHKLUB

A coachinghoz kapcsolódó szakmai témákról, határterületekről, módszertanról és szemléletről szóló workshop/előadás. Tökéletesítheted, árnyalhatod vagy színesítheted a szakmai tudásodat, inspirációt nyerhetsz a coaching szemléletű vezető eszköztárának bővítéséhez.

ICF COACHREGGELI

2020-ban új szakmai sorozattal bővül az ICF Magyar Tagozatának programkínálata! Az ICF Coachreggeli keretében exkluzív szakmai reggeliken vehet részt a tagság a szakma jeles képviselőivel, s tanulhat tőlük olyan témákban, melyek szorosan kapcsolódnak a coach léthez, így pl. online jelenlét, szövegírás, értékesítés és így tovább.

ICF COLOURS

Coachként egész évben dolgozunk, képzésekre járunk, fejlesztjük magunkat, azonban a sok tanulás mellett egymás megismerésére már kevesebb idő jut. Ismerjük az arcokat, hallottuk már valahol a neveket, de hogy ők kik valójában, és ahol most tartanak azt hogyan – milyen úton tették meg, már nem biztos, hogy mindannyian tudjuk. Az ICF Colours pont ezért jött létre, hogy ennek teret adjunk és ismerjük meg egy picit jobban egymást. Beszélgessünk és kapcsolódjunk. Inspiálódjunk és motiváljunk. Mutassuk meg ne csak a coach, hanem az emberi arcunkat is, hiszen bármilyen sapkában is vagyunk, a mögött mindig egy ember van. Ezen az izgalmas programon, olyan beszélgetésen vehetsz részt, ahol mindig két ICF coach mesél: a karrierjük indulásáról, dilemmáikról, gondolatokról, örömökről, sikerekről és az esetleges szakmai nehézségekről vagy kudarcokról a coaching pályafutásuk során. 

Gyere el, ha:

Kiknek szól a program?

ICF KÁVÉSZÜNET

Az ICF Kávészünet egy különleges kapcsolatépítő esemény az ICF Magyar Tagozatának tagjai számára. A másfél órás online program során improvizációs játék segíti a kapcsolódást, lesznek különleges kérdések rapid randi formátumban, és lesz lehetőség a saját történeteinken keresztül inspirálni másokat. 

Gyertek el, és ismerjétek meg jobban az egyesületi tagjainkat, beszélgessünk, inspirálódjatok néhány jó gyakorlattal!

ICF KOMPETENCIAFÓRUM

Professzionális coachok által tartott előadás/workshop az ICF coaching kompetenciák mentén. Akár kezdő, akár tapasztalt coachként felfedezheted az ICF coaching kompetenciák titkait. Beépítheted a szakmai működésedbe a hatékony kérdezéstechnikát, az aktív hallgatást, a tudatos jelenlétet és más készségeket.

ICF MAP

ICF Coach / Teamcoach Kompetenciák Mesterien – Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak. 

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coaching Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, vagy annak megszerzésre aktívan készülő magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven. 

ICF TALÁLKOZÁSOK

2020-ban új sorozatot indítottunk ICF Találkozások – a coaching és más segítő szakmák címmel! A célja olyan szakemberekkel való találkozás, akik a segítő szakmában egy speciális terület szaktekintélyei, példaértékű, hiteles emberek. 

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam