Az ICF Magyar Tagozat, mint jogi személy ICF Magyar Tagozat Egyesületként működik. Az egyesület tagja az a magánszemély lehet, aki tagja az ICF Magyar Tagozatnak (tehát a nemzetközi oldalon tagdíját rendezte adott tárgyévre és bejelölte, hogy a Magyar Tagozathoz kíván tartozni), valamint belépett az Egyesületbe. Egyesületi tagsághoz az icf-belepesi-nyilatkozat-2024.docx kitöltése és a 10 000 Ft egyesületi éves tagdíj befizetése szükséges.

Amennyiben már tagunk vagy, akkor a nemzetközi tagság megújításához hasonlóan, minden év március végéig kérjük újítsd meg az ICF Magyar Tagozata egyesületi tagságodat is a tagdíj bankkártyás befizetésével vagy a fenti számlaszámra való átutalásával!

Az egyesületi tagság feljogosítja a tagokat évi legalább 8 díjmentes (tagság nélkül 5000Ft/alkalom) szakmai programon való részvételre (Coachklub, Kompetenciafórum, Találkozások, Bátor vezetők coachingban, Coachreggeli, Kávészünet, Colours, Ebéd/Tízórai az Elnökséggel), továbbá számos egyéb juttatást biztosítunk az Egyesület tagjainak. Részletekről itt illetve itt tudsz olvasni vagy érdeklődj a tagsag@coachingfederation.hu e-mail címen.

A magyar tagozat honlapján sok információ szerepel pl. eseményeink, minősítések, akkreditáció, jószolgálati tevékenységeink és még számos más.
Jelentkezz be, hogy Te is szerepelj az ICF Magyar Tagozat weboldalán szereplő
tagok adatbázisában. Ugyanakkor lehetőség van, hogy megjelenj az ICF Magyar Tagozata blogjában is.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam