Az ICF Magyar Tagozat, mint jogi személy ICF Magyar Tagozat Egyesületként működik. Az egyesület tagja az a magánszemély lehet, aki tagja az ICF Magyar Tagozatnak (tehát a nemzetközi oldalon tagdíját rendezte adott tárgyévre és bejelölte, hogy a Magyar Tagozathoz kíván tartozni), valamint belépett az Egyesületbe. Egyesületi tagsághoz az icf-belepesi-nyilatkozat-2020.doc kitöltése és a 10 000 Ft egyesületi éves tagdíj befizetése szükséges.

Amennyiben már tagunk vagy, akkor a nemzetközi tagság megújításához hasonlóan, minden év március végéig kérjük újítsd meg az ICF Magyar Tagozata egyesületi tagságodat is a tagdíj fenti számlaszámra való átutalásával!

Az egyesületi tagság feljogosítja a tagokat évi legalább 4 ICF Coachklubokon és 4 Kompetenciafórumokon, valamint a csoportos szupervíziókon való díjmentes részvételre, (egy Klub belépő 5000 Ft-), továbbá számos egyéb juttatást biztosítunk az Egyesület tagjainak. Részletekről érdeklődj a titkar@coachingfederation.hu e-mail címen, illetve a https://www.coachingfederation.hu/esemenyek oldalon.

A magyar tagozat honlapján sok információ szerepel pl. eseményeink, az akkreditáció, jószolgálati tevékenységeink és még számos más.
Jelentkezz be, hogy Te is szerepelj az ICF Magyar Tagozat weboldalán szereplő tagok adatbázisában. Ugyanakkor lehetőség van, hogy megjelenj az ICF Magyar Tagozata blogjában.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam