Egy méret nem illik mindenkire – a coaching megközelítésem érvényességi korlátja

Amennyiben igaz, hogy egy méret nem illik mindenkire, az is igaz kell legyen, hogy minden módszernek van korlátja. Nem ártana tudnunk, mikor nem működik valami. Mégis ritkán látunk olyan hirdetést, amiben nemcsak azt sulykolják, milyen hatásos tud lenni egy termék, de arra is felhívják a figyelmet, milyen esetekben nem hozza a várt eredményeket. Vajon mindenkinek ugyanolyan eredményességgel működik egy adott gyógyszer vagy orvosi eljárás? Mindenkinek való a húsmentes étrend? Biztosak lehetünk abban, hogy egy adott coaching módszertan vagy általában a coaching műfaja mindenkit támogatni képes céljai elérésében? A válasz minden bizonnyal nemleges. Mégsem törekszünk az érvényességi korlátok tudatos feltérképezésére. Hatalmasat tudna lendíteni coach hitelességünkön és magabiztosságunkon, amennyiben tisztában lennénk a coaching, és azon belül különösen saját coaching megközelítésünk hatóerejének korlátjával. Nem árulnánk zsákbamacskát, és tisztábban látnánk a különbséget a coach kompetenciáink és a megközelítésünk határa között. Izgalmas, provokatív felfedező útra invitállak, ami több ICF coach kompetencia elmélyítését is segíti. 

Az előadó:

Martin Hajdu György PCC

Amióta az eszemet tudom, tanítok és támogatok, legtöbbször önkéntes alapon. Közgazdasági egyetemet végeztem, pénzügytanból doktoráltam, és 14 évet dolgoztam bankárként. Mellette folyamatosan oktattam, többek között a Budapesti Közgazdasági Egyetemen és a Bankárképző Központban. Idővel aztán rájöttem, hogy a stratégiai-pénzügyi problémák helyett inkább a mögöttük zajló emberi és szervezeti elakadások és a belőlük fakadó fejlődési lehetőségek izgatnak igazán. Azóta pályát váltottam, és diplomás szervezetfejlesztő szupervízorként, coachként a pszichológiát és üzleti tudást egyesítem holisztikus szemlélettel emberek, csapatok és szervezetek fejlesztésében – több, mint 5.000 órányi tapasztalattal. Személyes miértem: „Embereket kapcsolok össze önmagukkal és egymással, hogy a világ barátságosabb hely legyen.” 

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2024.04.08. 17:00-19:00

Helyszín: Online

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam