Etikus bizalom a teamcoachingban (az ICW-n angolul lement tartalommal)

A teamcoaching sikere alapvetően függ a bizalom felépítésétől. A teamcoaching folyamata már jóval azelőtt elindul, mint hogy találkoznánk az ügyféllel, a csapattal magával. Az előmunka, az egyeztetések, az interjúk kulcsfontossággal bírnak a bizalomépítésben.

Ugyanakkor az élet diktál, az idő sürget, és mindenféle kompromisszumot kell megkötnünk, minden szándékunk és szakmaiságunk ellenére is, egyszercsak ott ülünk egy ismeretlen csapattal, és nehéz a hangulat, nincs meg a bizalom, de dolgozni, haladni kellene… De ami ennél is rizikósabb, ha mindeközben a nagy igyekezetben becsúszik pár etikai dilemma, azt súroló, vagy éppen sértő mozzanat, kérés, elvárás, stb. Ezeket sok esetben az adott pillanatban nem is ismerjük fel, mert visz a lendület, a kihívás izgalma és az ügyfélnek való hasznosság vágya. Csak akkor ébredünk, amikor már fáj, és helyzet van.

A workshopon a teamcoaching ciklusra nézünk rá együtt, és gondolkodunk közösen arról, hogy mit, mikor tudunk bevállalni, milyen alkukat tudunk megkötni, hogyan tudjuk menet közben alakítani mind a saját, mind az ügyfél elvárásmenedzsmentjét. Mindezt annak tükrében, hogy ne sérüljön az etika, és a bizalmat hogyan tudom építeni teamcoachként. Megvizsgáljuk, mindez hol kerül veszélybe, és mit tudok tenni ennek kiküszöbölésére. Dolgozunk majd valós esetekkel, példákkal.

Cél a résztvevők rálátásának és eszköztárának szélesítése, színesítése és tudatosítása, hogy a lehető legjobban előkészített folyamatokban tudjanak a lehető leghatékonyabban megrendelőik és ügyfeleik támogatására lenni, miközben a szakmai sztenderdeknek is maradéktalanul megfelelnek.

Az előadó:

Csetneki Csaba PCC, ACTC

Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) és ACTC (Advanced Certification in Team Coaching) szinten minősített coach – üzleti edző és tréner vagyok. A Metropolitan Egyetem, CoachAkadémia és a CoCreate teamcoaching képzéseiben oktatóként és mentorként működöm, illetve saját munkám jelentős rését teszi ki a csoportokkal, csapatokkal való munka.

Vállalkozókkal, üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe. Mentor coachként, coach képzőként és coaching szupervízorként is dolgozom.

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

A rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Időpont: 2024.10.15. 17:00-19:00

Helyszín: Online

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam