Az ICF Magyar Tagozata és a Tréneri Edzőtábor Egyesület közös programja azt a kérdést feszegeti, hogy mit adhat egy trénernek az, ha coach is egyben? Miben támogatja a trénert a coaching kompetenciák ismerete és alkalmazása? Hogyan tud a tréner jobban kapcsolódni a résztvevőkhöz, és milyen coaching eszközöket lehet alkalmazni tréningeken? 

A beszélgetésbe olyan trénereket invitáltunk, akik az életük valamely pontján coach képzést végeztek, és azt vizsgáljuk, hogy ez hogyan hatott a tréneri minőségükre, jelenlétükre.

A meghívottak:

Friedewald Zita PCC

Coach, Action Learning team coach, szervezetfejlesztési szakértő, az ICF Magyar Tagozat alelnöke. Több országban, szervezeti kultúrában, és szerepben szerzett tapasztalatát felhasználva személyre szabott megoldásokkal támogatja ügyfeleit és csapatait. Coachképzésben tanít és mentorál coachokat. Interkulturális tapasztalatait, élményeit szívesen alkalmazza a munkájában.

Szirtesi-Nagy Réka ACC

Tréner, coach, a DFT-Hungária szervezetfejlesztési igazgatója, számos szakmai szervezet tagja. A tréningjein a tapasztalati tanulás elvei érvényesülnek, a résztvevők saját élményeken és reflexión keresztül tanulnak a saját működésükről, viselkedésükről, reakcióikról.

Rendszeresen tart trénerképzést, valamint vállalati tréningeket vezetőképzés, konfliktuskezelés, kommunikáció, változáskezelés, motiváció, visszajelzés témakörben. A coaching szemléletet a tréningekre is beviszi: a résztvevőkre partnerként tekint, sok kérdést és eszközt alkalmaz, amiket utána a résztvevők a munkájuk különböző területein alkalmazni tudnak.

Vadász Viktória

Tréner, business coach, Action Learning Team Coach, képzés vezető retorika-tréner, egyetemi oktató, a BGE PSZK szeptemberben induló Management tréner képzésének szakmai vezetője, a HiSchool Alapítvány önkéntes tréneri csapatának szakmai vezetője. Minden „sapkájában” az a cél vezérli, hogy képessé tegye ügyfeleit, a csapatokat, szervezeteket és a hallgatókat céljaik elérésére.

Zilahi Angéla PCC

Coach, team coach, agilis coach, tréner és coach supervisor. 2023 január óta az ICF Magyar Tagozatának elnökeként képviseli és segíti a tagságot. Közel 20 év üzleti és 8 év fejlesztői, tréneri tapasztalatával segíti a változásokat. Munkáját a lendület, sokszínűség, új nézőpontok keresése, a biztonság és a fesztelenség összefonódott élménye adja. Különböző agilis transzformációkban tréninggel, coachinggal és szupervízióval segíti a vezetőket és csapatokat az előrehaladásban, a változások kezelésében.

A rendezvény ingyenes és nyitott minden érdeklődő számára.

Időpont: 2024. június 12. 17:00-19:00

Helyszín: Zoom meeting

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam