Egy korty narratív coaching

Ezen a workshopon lehetőséged lesz saját élményt szerezni a narratív coaching eszköztárából, működéséből, és akár már másnap elkezdhetsz kísérletezni a tanultakkal.  

Gyere és tapasztald meg, hogy az ügyfél tudatosságának növelése történhet nagyon könnyed és kreatív módon is, ráadásul végig nagyon erős partnerségben. A módszert alkalmazva tehát két kompetenciát is kipipálhatsz egyszerre anélkül, hogy görcsösen figyelned kellene rájuk. 

Hogyan hasznosíthatók a történetek a coachingban? Mi történik, ha leválasztjuk az ügyfelet az adott problémáról, élethelyzetről? Tarts velünk és nyerj betekintést ebbe a képekkel, metaforákkal, történetekkel teli világba, hogy aztán egészen új helyekre kalandozhass majd az ügyfeleiddel! 

Az előadók:

Csabai-Paska Böbe vagyok, coach és coach szupervizor. 2020-ban ismerkedtem meg a coachinggal és kezdtem meg coach tanulmányaimat, azóta vagyok a szakma szerelmese. A folyamatos fejlődés, önreflexió fontos része nemcsak az életemnek, de a szakmai működésemnek is, így aktívan keresem az új tanulási, fejlődési lehetőségeket. A tanulmányaim kezdete óta dolgozom magamon mentoringban, szupervízióban, így nem sokat gondolkodtam, amikor 2022-ben jött a lehetőség, hogy coach szupervizor legyek. A narratív megközelítéssel Schauermann Tamás kollégámnak köszönhetően ismerkedtem meg, akivel közösen tanítottunk a PTF-en. Egy órai demó coachingban volt lehetőségem ügyfélként megtapasztalni a módszer hatékonyságát, újszerűségét. A maradandó élménynek köszönhetően kezdtünk el együtt dolgozni azon, hogy ezt a tudást és módszertant minél több kollégával megoszthassuk. 

Schauermann Tamás vagyok, coach, mentor és facilitátor. 17 éves korom óta foglalkozom tudatosan szövegértelmezéssel, s ezen belül történetekkel. Mindig is borzasztóan izgatott, hogy jelenik meg a történetben a mesélő, milyen módon lehet tetten érni és jól érteni, amit át szeretne adni a valóságról. Nagyon sokakkal beszélgettem már erről a témáról különböző szerepekből, voltam már diák, tanár, facilitátor, tréner, s végül coachként is kísérleteztem, illetve hallgattam itt ott többeket a narratív megközelítés használatáról. Végül 2022-ben elvégeztem a Narratív Terapeuta képzés I. szintjét, s bár nem vagyok terapeuta, de ekkor szembesültem vele, hogy ez a szemlélet pontosan a coachéval azonos segítői szerepdefinícióra épül, így egy az egyben használható coaching keretrendszerként. A coachképzésben már több alkalommal demóztam, demóztunk Böbivel, s most azt tervezzük, hogy a számotokra is adunk egy ízelítőt ennek a megközelítésnek a használatából. 

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2024.05.21. 17:00-19:00

Helyszín: Online, Zoom

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam