PwC Civil Mentoring Program

2017-ben indult el a PwC Civil Mentoring Programja nonprofit szervezetek számára, amely során a résztvevőknek egy 6 alkalmas képzéssorozatot tartanak, illetve PwC-s mentorok segítik további fél évig a szervezetek fejlődését. Újdonság, hogy az idei, 5. évfolyamhoz csatlakozó szervezetek az ICF Magyar Tagozat tagjainak köszönhetően pro bono, azaz térítésmentes coaching-szolgáltatást kapnak. A coaching folyamat során 5×60-90 perces online üléseken vehet részt minden egyes résztvevő.

Kérjük, hogy ezen a jelentkezési lapon jelölje be azt a három, számára legszimpatikusabb coachot, akivel szívesen dolgozna.

A választható coachok:

Bodnár Barbara ACC

Szeretném, ha a világban minél több ember érezné úgy, hogy a helyén van és tudná, hogy megtalálta a saját útját. Business és team coachként tevékenykedem, egy szervezetfejlesztő és tanácsadó cégnél fejlesztőként és trénerként dolgozom, valamint az ICF Magyar Tagozatának Kommunikációs Igazgatójaként támogatom a szakmabeliek életét is. Közgazdászként végeztem, majd több, mint 5 évet töltöttem multinacionális környezetben, mielőtt coachcsá váltam. Ezeknek és annak köszönhetően, hogy több, mint 8 év anyaként eltöltött idő van a hátam mögött, hiszem, hogy mindenkinek tudok támogatást adni. Hiszek abban, hogy célok kitűzésével és azok kitartó követésével elérjük, amit szeretnénk. Eleanor Roosevelt azt mondta: “A tegnap történelem. A holnap rejtély. A mai nap ajándék.” A múltból tanulhatunk, a jövőre felkészülhetünk, de cselekedni, változtatni, valamit elkezdeni, mást meg abbahagyni csakis a jelenben tudunk. Segítek ebben!

Bőtös Balázs ACC

Coach, tréner, action learning team coach és érzelmi intelligencia fejlesztő vagyok. 2018 óta rendelkezem nemzetközi coach minősítéssel (ACC). Vezetőket és szülőket támogatok érzelmi intelligenciájuk fejlesztésében, hogy mélyülő önismerettel, hatékonyan és jó kedvvel éljenek, dolgozzanak. Hogy ne csak szemlélői legyenek az életnek, hanem örömüket leljék abban, hogy emberek között vannak, akikkel jól kijönnek, és akikkel együtt csinálhatnak, alkothatnak, elérhetnek valamit. 15 médiában eltöltött év után fordultam a coaching irányába, miután nagyon rossz tapasztalatokat szereztem – és láttam a romboló hatását az alacsony érzelmi intelligenciának – mind a szakmai, mind a magánéletemben. Folyamatosan képzem magam, hogy fejlődjek szakmailag. Ha nem képzésen/iskolában vagyok vagy dolgozom, akkor az időmet feleségemmel és két kislányommal töltöm, gitározom és edzek.

Csetneki Csaba PCC

“Coachként abban támogatlak, hogy vedd kezedbe életed vezetését, és hozd ki magadból a maximumot vagy még annál is többet.” Az ICF által nemzetközileg akkreditált coach – üzleti edző és tréner vagyok. Mintegy 20 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Vállalkozókkal, üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfulness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.

Dömény Erika ACC

Közgazdász, MBA végzettséggel és multinacionális vállalatnál, HR területen megélt vezetői és tanácsadói tapasztalattal rendelkezem. Kilenc éve foglalkozom egyének, vezetők csapatok fejlesztésével, ahol ötvözöm felsővezetői tapasztalataimat és humán érdeklődésemet a fejlesztő, támogató munkában.Szeretem látni az egyre tudatosabbá váló embereket és támogatni őket abban, hogy autonóm módon, szabadon tudjanak döntéseket hozni, merjenek változtatni és egy magasabb minőségű, újfajta működést tudjanak kialakítani. Munkám során könnyen tudok bizalmi légkört kialakítani, értő figyelemmel, támogatom a folyamatokat és nem utolsó sorban szívesen használom munkaeszközömként a humort és a játékosságot.

Eperjesi Amina PCC

Nemzetközi háttérből érkezve 12 éve dolgozom Magyarországon mint vezetői coach, team choach, képzett szupervízor, illetve több éve tanítok a Gordon&TA Coach Képző Akadémián. Hiszem, hogy a coaching a fenntartható változás leghatékonyabb eszköze, a coach pedig, ha jól végzi a munkáját partnerségben az ügyféllel arra használja a saját tudatosságát és energiáját, hogy ezt a változást engedje, katalizálja, formálja, védje, korlátok között tartsa. Ennek érdekében folyamatosan tanulok és képzem magam. Elengedhetetlennek tartom egyrészt a rendszerszemléletet, másrészt a kulturális érzékenységet hiszen az egyre komplexebb és VUCA környezetben azzal tudom leginkább támogatni az ügyfeleimet, akik jellemzően vezetők és vezetői csapatok, hogy hiteles visszajelzések mentén új perspektívákat és szempontokat hívok be a közös tanulási térbe. Ehhez legfontosabb eszközeim az önismeret, a reflexió és a jelenlét, ezek nélkül nem tud megszületni az a nagyon finom háló, amit közösen szövünk az ügyféllel ahhoz, hogy kiforogjon belőle a fenntartható változás.

Friedewald Zita ACC

Business és team coach vagyok, valamint szervezetfejlesztési tanácsadó. Az elmúlt 20 évben dolgoztam családi vállalkozásban, alkalmazottként, vezetői pozícióban multinacionális cégeknél Magyarországon, illetve Németországban. Ezalatt az idő alatt abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy különböző vállalati kultúrákat, több társadalmi rendszert, és rengeteg különleges embert ismerhettem meg. Mindazt a tapasztalatot és tudást, amit velük és tőlük tanultam, naponta hasznosítom a munkám során. Coachként legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy az ügyfeleim felismerjék értékeiket, különlegességüket, és ami még fontosabb, higgyenek ebben és meg tudják mutatni a külvilág számára.

dr. Hábenczius Károly MBA, ACC

7 év orvosi tevékenység után, közel 30 éve dolgozom multinacionális, gyógyszeripari cégek különböző közép- és felsővezetői pozícióiban. Emellett, 5 éve elkötelezetten támogatom ügyfeleimet az önmagukra és a körülményeikre vonatkozó tudatosságuk növelésében. Az üzleti világ folyamatszemléletű megközelítését ötvözöm a Gestalt coaching eredendően kapcsolatorientált látásmódjával. Abban hiszek, hogy minden helyzetben benne van a megoldás is. Jó választás lehetek számodra, ha az önbizalmadat, az érzelmi stabilitásodat vagy együttműködési készségedet szeretnéd fejleszteni.

Izsák Norbert MCC

A PTF-en a Business Coach valamint a Keresztény szemléletű coach és vezetőképzés szakirányok alapítója és képzésvezetője, az ország első coaching tanszékének vezetője vagyok. Abban támogatlak, hogy hosszú évek szenvedése, halogatása helyett szembenézz a félelmeiddel, és bátran felvállald azt, aki vagy – és aki szeretnél lenni.

Kákonyi Anett PCC

Business és team coach, gyerek coach, tréner, Gestalt terapeuta, édesanya, feleség és humanitárius vagyok. Jelenleg az ICF Magyar Tagozatának elnöke. Coachként hiszek abban, hogy a megértés, a bírálat mentes, elfogadó, támogató légkör, ahol az ember igazán fel meri vállalni az érzéseit, dilemmáit, „tökéletlenségét”, megfelelő alapot adhat ahhoz, hogy tudatosítsuk a valódi problémát és tettre készen elinduljunk a változás útján, legyen szó gyerekről vagy felnőttről egyaránt.
Szakmai múltamat tekintve több mint 16 évet dolgoztam nagyvállalati környezetben, ebből 10 évig csapatokat vezettem. Dolgoztam az operáció, HR és projektmenedzsment területén. Az üzleti tevékenységeim mellett folyamatosan részt veszek önkéntes projektekben: karitász csoportot alapítottam és vezettem, és évek óta dolgozom az ICF Magyar Tagozatának elnökségében, illetve CSR programjaiban.

Király Olívia ACC

Business coach, kommunikációs szakértő, szervezetfejlesztési tanácsadó vagyok. Ami közös minden tevékenységemben, az a folyamatos fejlődés és fejlesztés iránti elhivatottságom. Korábbi, a felnőttképzésben, a kulturális szférában és a biztosítási szektorban szerzett tapasztalataimra építve, munkám során egyéneket, csoportokat és szervezeteket támogatok a bennük rejlő lehetőségek felismerésében és tudatosításában, elakadásaik megoldásában, képességeik fejlesztésében. Szenvedélyem a kölcsönös tanulási élmények létrehozása. Több projekt keretében dolgozom önkéntesként a hazai professzionális coaching népszerűsítéséért.

Segal Hajnalka PCC

Az elmúlt 20 évben alkalmazottként, tulajdonosként, beosztottként, felsővezetőként itthon és külföldön, for-profit és non-profit szektorban is megtapasztaltam azokat a kihívásokat, nehézségeket, döntési helyzeteket, dilemmákat, amelyekkel jelenleg az ügyfeleim fordulnak hozzám. Fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást a lehető leghatékonyabban használjam fel, ezért az üzleti tevékenységem mellett, az önkéntes motivációmat a Mindenhol Otthon Alapítványban, a Hintalovon Alapítványban, illetve az ICF Jószolgálati tagjaként éltem és élem ki. 2021. januárjában ez tovább bővült az ICF Magyar Tagozatában betöltött elnökségi szerepével.

Szilvási Gabriella PCC

Szenvedélyem a fejlődés! 2007 óta tudatosan dolgozom saját magam folyamatos fejlődésén, és 2015 óta támogatom ebben ügyfeleimet tréningeken és egyéni és csoportos coaching üléseinken. Egyik kedvenc módszerem az NLP, azaz Neuro-lingvisztikus programozás, amit már coachoknak is oktatok. Ügyfeleimet erőforrásaikra alapozva, rendszerszemléletű coaching folyamatokkal támogatom. Az ICF Jószolgálati igazgatójaként segítem a coaching ismertségének és támogatottságának növelését.

Tislér Violetta ACC

Végzettségeimet tekintve business coach, okleveles pszichológus és sport szakpszichológus vagyok. Mielőtt saját álmaim megvalósításába kezdtem, az üzleti világban 10 éves tapasztalatot szereztem HR területen, multinacionális vállalatoknál. Vezetői tapasztalataimat és az üzleti vezetőkkel folytatott közös munkát ez az időszak alapozta meg. Számomra a coaching és a pszichológia a lehetőségek tárházát jelenti, ahol az ügyfél erőforrásait felhasználva haladunk a célok elérése felé. Munkám során minden esetben az őszinte, bizalmi légkör megteremtésére törekszem. Hiszem, hogy a coaching jó módszer a saját kérdéseink megválaszolására.

Vincze Nikolett ACC

Kommunikációs tanácsadó, kreatív szakember, vezetőfejlesztő, coach és team coach vagyok, ha pedig leveszem ezeket a sapkákat egy vidéki lány, aki imádja az állatokat és aki szeret értékteremtő dolgokat csinálni. 15 éves szakmai múlttal rendelkezem a politika, média és a sajtókommunikáció világából. 2019 és 2020 között az ICF Jószolgálati tagként segítettem a professzionális coaching népszerűsítését, 2020 január óta pedig az ICF elnökségét erősítem. Coachként az a meggyőződésem, hogy ha a változástól, a fejlődéstől, az önismerettől nem félünk, és azt pozitív dologként fogjuk fel, az nagy dolgokat tud megmozgatni bennünk, mindegy, hogy milyen titulus van a nevünk után írva.

Zilahi Angéla ACC

Mottóm, amiért ez a szakma a hivatásommá vált, az, hogy mind az egyénnek, mind a csoportnak értékteremtő ereje van, én pedig azért vagyok ott, hogy ezt támogassam. Eredetileg gazdasági-agrármérnökként végeztem, ezen kívül több mint 10 éves tapasztalatom van különböző pénzügyi területeken. Multinacionális cégeknél dolgozva rájöttem, mekkora jelentősége van a coaching szemléletű vezetésnek, munkavégzésnek, valamint, hogy milyen hatékony és támogató lehet egy coach jelenléte egy szervezeten belül.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam