Bőtös Balázs
Bőtös Balázs

A médiából érkeztem a coaching világába. 15 éven át dolgoztam a nyomtatott sajtóban napi-, heti- és havilapoknál korrektorként, képszerkesztőként, lapszerkesztőként és főszerkesztőként.

Vezetőket és szülőket támogatok érzelmi intelligenciájuk fejlesztésében, hogy mélyülő önismerettel, hatékonyan és jó kedvvel éljenek, dolgozzanak. Hogy ne csak szemlélői legyenek az életnek, hanem örömüket leljék abban, hogy emberek között vannak, akikkel jól kijönnek, és akikkel együtt csinálhatnak, alkothatnak, elérhetnek valamit.

15 médiában eltöltött év után fordultam a coaching irányába, miután nagyon rossz tapasztalatokat szereztem – és láttam a romboló hatását az alacsony érzelmi intelligenciának – mind a szakmai, mind a magánéletemben. Folyamatosan képzem magam, hogy fejlődjek szakmailag. Ha nem képzésen/iskolában vagyok vagy dolgozom, akkor az időmet feleségemmel és két kislányommal töltöm, gitározom és edzek.

Az ICF Magyar Tagozatában a csatlakozásomtól kezdve részt veszek különböző önkéntes munkákban, 2018-tól 2020-ig az egyesület kommunikációs igazgatójaként dolgoztam az elnökségben.

 

Tanulmányok

Coachingot először a Vista Verde képzésén tanultam, majd elvégeztem a Magyar Gestalt Egyesület Gestalt alapképzését, a Gestalt Coaching Centernél pedig Action Learning Team Coach lettem. Utána brief coachingot tanultam a Solutionsurfersnél, illetve végzettje vagyok a Személyiségfejlesztő Akadémiának, ahol hároméves képzésben személyiségfejlesztő -- érzelmi intelligencia fejlesztő szakembernek tanultam.

Régió:
Budapest, Online határtalanul
E-mail cím:
botosbalazs@googlemail.com
Telefonszám:
+36307586748
Honlap:
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/balázs-bőtös
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam