Csetneki Csaba PCC, ACTC
Csetneki Csaba PCC, ACTC

“Coachként abban támogatlak, hogy vedd kezedbe életed vezetését, és hozd ki magadból a maximumot vagy még annál is többet.”
Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) és ACTC (Advanced Certification in Team Coaching) szinten akkreditált coach - üzleti edző és tréner vagyok. Vállalkozókkal, üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe. Mentor coachként, coach képzőként és coaching szupervízorként is dolgozom.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a MALÉV-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző szakirányú továbbképzési szakképzettség oklevéllel rendelkezem. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

2013 óta vezetem saját független, coaching, tréning és tanácsadás területére szakosodott cégemet. Tanácsadó Testületi Tagja vagyok a Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) Magyar Tagozatának (ahol 2018-20 között a Tagozat elnökeként, illetve 2014-2021 közt elnökségi tagként tevékenykedtem). Aktívan részt veszek a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének elnökségi munkájában, és támogatom a coaching szakma hazai fejlődését. Rendszeresen publikálok és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem Business és Team Coach illetve a Széchenyi Egyetem Sport Coach posztgraduális képzései, a Coach Akadémia képzései vagy az ICF programjain. Akkreditált ICCS Coaching Supervisor, képzett ICF PCC Assessor - nemzetközi vizsgáztató, illetve regisztrált ICF mentor coach vagyok.

Tanulmányok

 • ICCS – Accredited Coaching Supervisor
 • ICF PCC Asessor - PCC Markerek Tréning
 • Watson Coaching - Cselekvésorientált Coaching és Team Coaching
 • Gestalt Coaching Center - Mesterkurzus Coachoknak
 • Integration Training, UK – Embodiment Coachoknak
 • Legacy Kft. – TTF (TeamCoach-Tréner-Facilitátor)
 • Budapesti Kommunikációs Főiskola – Coach - Üzleti edző szakirányú továbbképzési oklevél
 • Coaching Team – Coachok Egymás Között
 • ELTE – Budai Sportoktató Akadémia – Társastáncedző, coach
 • Karko Sport Mental Coaching, DE – folyamatos sportcoaching, versenyzői fejlesztés
 • Nyugat-Magyarországi Egyetem – Okleveles Környezetmérnök, Okleveles Mérnöktanár

Publikációk

http://www.versenycoach.hu/press.html

Fontos még rólam tudni, hogy

Versenytáncosi pályám és sportolókkal való munkám legfontosabb hozománya a hatékony és eredményes tervezés, a célirányos felkészülés, az összpontosítás, a formaidőzítés volt. Ezek az üzleti világban is nagy jelentőséggel bíró készségek. A lehetetlen lehetővé tétele, a nyitottság, az új nézőpont, az akadályok leküzdése, a közös munka és a kitartás énem részévé vált. Munkámat ez a szellemiség jellemzi, ebben támogatom ügyfeleimet, terveik és vágyaik elérésében, megélésében.

Nyelv:
angol, magyar
Régió:
Budapest, Pest megye, Közép-Magyarország
E-mail cím:
csetnekics@versenycoach.hu
Telefonszám:
+36305635078
Honlap:
Facebook:
https://www.facebook.com/csaba.csetneki
LinkedIn:
http://www.linkedin.com/pub/csaba-csetneki/65/250/566
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam