ICF tagjelvény (badge) bevezetése

Tájékoztató az ICF Member Digital Badge bevezetéséről

Az ICF Professional Coaches (az ICF egyik tagszervezete a hat közül, lsd korábbi hírünket itt) bejelentette, hogy a Credly / Acclaim céggel együttműködve új tagjelvényt (badge-et) ad ki.

Az ICF Member Digital Badge minden korábbinél egyszerűbb módot kínál rá, hogy az ICF-tagok megosszák a világgal, hogy ők a gyakorló coachok legnagyobb globális szervezetéhez tartoznak.

2021. február 11-én az ICF minden tagja e-mailt kap az admin@youracclaim.com címről, amelyben tájékoztatja őket arról, hogy új jelvényt kell elfogadniuk. Érdemes már most hozzáadnod a címlistátokhoz a fenti e-mail címet, hogy biztosan megkapjátok a jelvényeteket! (Illetve ha nem kapjátok meg a levelet, ellenőrizzétek a spam mappát is!)

Mi a következő lépés?

Miután február 11-én megkaptatátok ezt az emailt:

  • Kattintsatok az emailben található linkre!
  • Hozzatok létre egy fiókot a YourAcclaim webhelyen! Ha már rendelkeztek fiókkal és ICF Credential Digital Badge jelszóval, akkor jelentkezzetek be és fogadjátok el a az új badge-et!
  • Most már megoszthatjátok honlapotokon, a Facebookon, a LinkedInen is.

Ha többet szeretnétek megtudni az ICF Member Digital Badge-ről, kattintsatok ide! Valamint itt olvashattok egy kérdés-válasz dokumentumot is az ICF Member és az ICF Credential digitális jelvények közötti különbségről.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam