Pályázz előadónak az ICF Coaching Konferenciára!

Idén ősszel ismét összegyűlik a szakma egy napra, inspirálódni, tanulni egymástól, magunkról, közösen gondolkodni a működésünkről coachként, az ICF közösségeként, valamint tágabb kontextusban a partnereinkkel, ügyfeleinkkel és más szervezetekkel való együttműködéseink részeseiként. Arra hívunk, hogy hozd a gondolataidat, tegyél fel kérdéseket, legyél aktív formálója ennek a párbeszédnek!

Tovább →
Kitüntetésben részesült az ICF Magyar Tagozata

2022-es tevékenységünk alapján az ICF Magyar Tagozat ismét elnyerte a Chapter Recognition Award-ot, vagyis egyike lehetünk a közel 140-ből annak a 9 Chapternek, amelyet az ICF Global az éves tagozati működési jelentés alapján a legmagasabb színvonalon teljesítőnek ítélt.

Tovább →
Tudásmegosztó beszélgetések a 2022. évi MCSZ díjazottakkal

A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége 2023.02.23-án ünnepélyes keretek között adta át a 2022. évi Coach díjakat. A díjazottakkal a tavalyi évtől a Magyar Szupervízorok és Szupervízor-Coachok Társaságának Szupervízor-Coach szekciója szervez tudásmegosztó beszélgetéseket, amelyek idén nyitottak az MCSZ tagsága számára. A fórumokon a részvétel mindenki számára ingyenes.

Tovább →
Felhívás – „Etikai dilemmáim a praxisomban”

A Magyarországi Coach Szervezetek Szövetsége Etikai Tanácsadó Testülete szeretné méltó módon megünnepelni a coach szakma magyar szövetségei közeledésének fontos mérföldkövét, az egységesen elfogadott etikai kódex 10 évvel ezelőtti megfogalmazását, és ezt az alkalmat arra is felhasználni, hogy aktualizálják az etikai kódexet és felhívják a figyelmet a coachok etikus működésének hasznára és felelősségére.

Tovább →
Tagság megújítás 2023

Légy egy szakmai közösség értékes tagja!

Az ICF Global és az ICF Magyar Tagozat szakmai közösségének értékes tagjaként idén is szeretnénk támogatni Téged szakmai fejlődésedben. Olvasd el a megújításról szóló információkat!

Tovább →
Az Év Coach Rendezvénye lett a 2022-es ICF Coaching Konferencia

A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége idén is meghirdette az Év Coach Díjai pályázatot. Hatalmas örömmel mondhatjuk, hogy az Év Coach Rendezvénye Díj nyertese a 2022. október 6-án megrendezett ICF Coaching Konferencia lett!

Tovább →
Minősítési hírek az ACTC minősítésről és az új minősítési vizsgáról

2023. januári információk

Tovább →
ICF Magyar Tagozata | Tisztújítás 2023

2023 januárjában is megtartjuk tisztújító közgyűlésünket, amelyre minden tagunkat szeretettel várunk!

Tovább →
Király Olívia PCC az Év ICF Coacha 2022 pályázat nyertese

Az ICF Magyar Tagozata 2011 óta minden évben meghirdeti Az Év ICF Coacha pályázatot, melynek nyertese 2022-ben Király Olívia PCC, akinek szeretettel gratulálunk!

Tovább →
Csetneki Csaba PCC, ACTC az ICF Magyar Tagozata Elnöki Díj kitüntettje

Köszönjük Csetneki Csaba PCC, ACTC színvonalas és kitartó szakmai munkáját és hozzájárulását az ICF
Magyar Tagozatának Tagsága, Elnöksége és a szakma nevében is!

Tovább →
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam