Pályázati felhívás 2024-es ICF Coachklub és Kompetencia fórum workshopok megtartására

A 2024-es évben az ICF Coachklub és Kompetenciafórum eseményeink megtartására pályázatot írunk ki, melynek keretében arra invitálunk Benneteket, hogy ezen eseményeink előadói, házigazdái legyetek.

Tovább →
Szabó Gabi MCC az ICF Magyar Tagozata Elnöki Díj kitüntetettje

Az ICF Elnöki Díjat azért hívtuk életre, hogy elismerést adhassunk azon kollégáinknak, akik nagyon sokat tesznek önkéntesen és önzetlenül az ICF Magyar Tagozatáért, támogatják az egyes munkacsoportok, az elnökség munkáját, és ezzel vitathatatlanul magas színvonalon járulnak hozzá a coaching szakma fejlődéséhez. A díjat az ICF Magyar Tagozatának elnöksége ítéli oda minden évben. Gratulálunk Gabinak!

Tovább →
Kihirdettük az Év ICF Coacha 2023 pályázat nyerteseit

Az Év ICF Coacha díj 2023-as nyertese Rising Star kategóriában BERKECZ MARIANN, Seasoned Star kategóriában pedig VARGYAS MIKLÓS PCC, akiknek ezúton is szeretettel gratulálunk!

Tovább →
ICF Magyar Tagozata | Tisztújítás 2024

Tájékoztató az ICF Magyar Tagozata tisztújítási folyamatáról

Tovább →
Pályázz előadónak az ICF Coaching Konferenciára!

Idén ősszel ismét összegyűlik a szakma egy napra, inspirálódni, tanulni egymástól, magunkról, közösen gondolkodni a működésünkről coachként, az ICF közösségeként, valamint tágabb kontextusban a partnereinkkel, ügyfeleinkkel és más szervezetekkel való együttműködéseink részeseiként. Arra hívunk, hogy hozd a gondolataidat, tegyél fel kérdéseket, legyél aktív formálója ennek a párbeszédnek!

Tovább →
Kitüntetésben részesült az ICF Magyar Tagozata

2022-es tevékenységünk alapján az ICF Magyar Tagozat ismét elnyerte a Chapter Recognition Award-ot, vagyis egyike lehetünk a közel 140-ből annak a 9 Chapternek, amelyet az ICF Global az éves tagozati működési jelentés alapján a legmagasabb színvonalon teljesítőnek ítélt.

Tovább →
Tudásmegosztó beszélgetések a 2022. évi MCSZ díjazottakkal

A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége 2023.02.23-án ünnepélyes keretek között adta át a 2022. évi Coach díjakat. A díjazottakkal a tavalyi évtől a Magyar Szupervízorok és Szupervízor-Coachok Társaságának Szupervízor-Coach szekciója szervez tudásmegosztó beszélgetéseket, amelyek idén nyitottak az MCSZ tagsága számára. A fórumokon a részvétel mindenki számára ingyenes.

Tovább →
Felhívás – „Etikai dilemmáim a praxisomban”

A Magyarországi Coach Szervezetek Szövetsége Etikai Tanácsadó Testülete szeretné méltó módon megünnepelni a coach szakma magyar szövetségei közeledésének fontos mérföldkövét, az egységesen elfogadott etikai kódex 10 évvel ezelőtti megfogalmazását, és ezt az alkalmat arra is felhasználni, hogy aktualizálják az etikai kódexet és felhívják a figyelmet a coachok etikus működésének hasznára és felelősségére.

Tovább →
Tagság megújítás 2023

Légy egy szakmai közösség értékes tagja!

Az ICF Global és az ICF Magyar Tagozat szakmai közösségének értékes tagjaként idén is szeretnénk támogatni Téged szakmai fejlődésedben. Olvasd el a megújításról szóló információkat!

Tovább →
Az Év Coach Rendezvénye lett a 2022-es ICF Coaching Konferencia

A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége idén is meghirdette az Év Coach Díjai pályázatot. Hatalmas örömmel mondhatjuk, hogy az Év Coach Rendezvénye Díj nyertese a 2022. október 6-án megrendezett ICF Coaching Konferencia lett!

Tovább →
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam