Az ICF Magyar Tagozata 2022-ben új eseménysorozatot indít HR Reggeli címmel, melynek célja a teamcoaching mint csapatfejlesztési módszer bemutatása és népszerűsítése a HR szakemberek között. 

A teamcoaching a csapatfejlesztés ernyőfogalma alá tartozik, csakúgy mint a csapatépítés, -tréning, -tanácsadás, -mentorálás és -facilitálás. A HR Reggeli résztvevői az események során átfogó képet kapnak ezen módszerek hasonlóságairól és különbségeiről, alkalmazásainak céljáról, mindezt úgy, hogy képessé válnak eldönteni, mikor melyikre van szükség, és különösképp, hogy a teamcoaching hogyan tudja támogatni a szervezet fejlődését. 

Az eseménysorozat egyes alkalmain a különböző teamcoaching irányzatok kerülnek bemutatásra, a következő struktúrában:

  • Az alkalmak 3 óra időtartamban, egy rövid szünettel, online zajlanak, és negyedévente egyszer kerülnek megrendezésre.
  • A tudásátadás mellett a résztvevők sajátélménnyel is gazdagodnak.
  • Az előadóknak lehetőségük van saját ügyfeleiket meghívni, hogy megosszák a tapasztalataikat a szervezetükben végbement/végbemenő teamcoaching folyamattal kapcsolatban.
  • Az alkalmak menetrendjében 15 percet az eddigi Prism Award díjazottaknak tartunk fenn, vagyis azon szervezetek, ahol a coachingprogramok szigorú szakmai standardok szerint folynak, támogatják a stratégiai célokat, formálják a vállalati kultúrát és mérhető pozitív hatást gyakorolnak az egész szervezet működésére, szintén megosztják tapasztalataikat, jó gyakorlataikat.

Erre várjuk a pályázatokat, melyeket az Elnökség által felkért Bíráló Bizottság fog értékelni, az ICF szakmai értékei és küldetése alapján. Azok az előadók kerülnek kiválasztásra, akik pályázatát a Bizottság megfelelőnek értékeli, létszámlimit nélkül. Amennyiben négynél több nyertest hirdetünk, a HR Reggeli 2023-ban is folytatódni fog. Az előadók beosztása sorsolással történik majd. A pályázat nyerteseit az eseménysorozatot megelőzően közös gondolkodásra hívjuk, melynek célja, hogy egységes szakmai sztendereket közvetítsenek a HR Reggeli alkalmain.

A pályázatnak két része van:

  • Jelentkezési dokumentáció, lásd alább.  Kérjük, hogy minden kérdésre válaszolj! A hiányos jelentkezéseket nem tudjuk figyelembe venni. 
  • 3-5 perces videó készítése, amelynek követelményeit lentebb találod. 

Beadási határidő: 2022. február 10. 23:59

Ezután sajnos már nem tudunk elfogadni pályázatokat.

Értékelési szempontok:

  • Résztvevők tanulási vagy önreflexiós potenciálja
  • Gyakorlatiasság (gyakorlat vs. elmélet aránya)
  • A videó felvétel mennyire volt meggyőző (kiállás, összeszedettség)
  • Módszertan “közérthetősége” (vö. HR-esek nyelvhasználata)
  • ICF teamcoaching kompetenciákkal mennyire van összhangban
  • Edukáció vs. önpromóció aránya

A Bíráló Bizottság tagjai először külön-külön értékelik a beérkezett pályázatokat, majd közösen véglegesítik a döntésüket. Minden pályázó személyre szabott, szóbeli visszajelzésben részesül. 

A HR Reggelire való pályázás alapfeltétele, hogy tagja legyél az ICF globális szervezetének.

A pályázatokat és a videófelvételeket Kákonyi Anett PCC részére küldd el a anett.kakonyi@coachingfederation.hu email címre. A pályázattal kapcsolatos kérdéseidet szintén ide várjuk. Eredményhirdetés február 28-án várható. Az időpontok a nyertesek között sorsolással kerülnek kiosztásra.

A pályázati kiírást ezen a linken érhetitek el.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam