Hatalmas büszkeség számunkra, hogy a 2022-es tevékenységünk alapján az ICF Magyar Tagozata elnyerte a Chapter Recognition Award-ot, vagyis egyike lehetünk a közel 140-ből annak a 9 Chapternek, amelyet az ICF Global az éves tagozati működési jelentés alapján a legmagasabb színvonalon teljesítőnek ítélt, az alábbi szempontok mentén:

  • Vonzó és hiteles módon képviseli a professzionális coachingot a helyi közösségben.
  • A magas színvonalon teljesítő tagozatok tulajdonságait mutatja és ezek alapján működik (agilitás, adaptabilitás, számonkérhetőség, fenntarthatóság, törődés, innováció és jelentőségteljesség).
  • Fenntartható vezetést működtet.
  • Életképes pénzügyi működést biztosít.
  • Saját kultúrát határoz meg és működtet.
  • Biztosítja a működés infrastruktúráját.

Fogadjátok szeretettel a Tagozat 2022-es Elnöksége sorait a díj kapcsán:

“2022-ben célul tűztük ki, hogy elnyerjük a Chapter Recognition Award-ot. Megvizsgáltuk, hogy mi szükséges ahhoz, hogy ez sikerüljön, és keményen dolgoztunk érte. Az eredmény: sikerült! Nagyon büszkék vagyunk arra, amit elértünk. Azonban ez nem csak az Elnökség érdeme, hanem a sok önkéntes hozzájárulása is, akik támogattak bennünket, és máig támogatják a Tagozatot. Nagyra értékeljük őket. Köszönetet mondunk az ICF Global-nak is a folyamatos támogatásukért. Végül, de nem utolsósorban, külön köszönet jár Malcolm Fiellies-nek, a Regional Support Managerünknek.”

Az elmúlt évünk eredményeiről az alábbi videóban számoltunk be:

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam