Az ICF Elnöki Díjat azért hívtuk életre, hogy elismerést adhassunk azon kollégáinknak, akik nagyon sokat tesznek önkéntesen és önzetlenül az ICF Magyar Tagozatáért, támogatják az egyes munkacsoportok, az elnökség munkáját, és ezzel vitathatatlanul magas színvonalon járulnak hozzá a coaching szakma fejlődéséhez. A díjat az ICF Magyar Tagozatának elnöksége ítéli oda minden évben.

Szabó Gabi MCC és Zilahi Angéla PCC

Gabi 2016-ban került az elnökségbe, kezdetben Alelnökként, majd 2018 és 2020 között három éven keresztül az Etikai bizottság elnökeként. Máig az elnökség Tiszteletbeli alelnöke, aki számtalan időt és energiát fektet a támogatásunkba.

Fontos számára a szakmai hitelesség, a minőségi munka, a jelenlét. Ezek azok, amivel Gabi támogatja a közösségünket.

Az ICF Vállalati Klub rendezvényeinek, valamint a Bátor Vezetők sorozat házigazdája, aminek keretében vezetőt hívunk, s arra invitáljuk, hogy dolgozzon magán és kérdésein egy tapasztalt coach segítségével.

Gabi hozta be az ICF életébe a HR Brand(em) konferenciánkat, ami teret ad a HR szakemberek, szervezeti vezetők és a coachok eszmecseréjének, a gyakorlati tapasztalatok megvitatásának, és a tudásátadásnak. Idén már hatodik alkalommal sikerült ezt megvalósítani Gabi segítségével.

A MAP (Master Approach Program) programunk szinte állandó közreműködője. Ezeken az alkalmakon tanít minket, támogat, megosztja a tapasztalatát, amit az elmúlt több, mint 25 évben szerzett fejlesztőként, coachként és team coachként.

Több éven keresztül szupervízorként és mentorként támogatta a jószolgálati programunk résztvevőit.

Elvitathatatlan érdemei vannak a Magyar Tagozat fejlődésében, elismertségében jelenleg is.

Szakmai hitelesség és minőség jellemzi a munkáját.

Nagy örömmel és még nagyobb köszönettel adjuk át Gabinak a 2023-as év Elnöki díját!

Kedves Gabi! Köszönjük színvonalas és kitartó szakmai munkád és hozzájárulásod az ICF
Magyar Tagozatának Tagsága, Elnöksége és a szakma nevében is!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam