Az Év ICF Coacha 2020-21

Az ICF Magyar Tagozata 2011 óta minden évben meghirdeti Az Év ICF Coacha pályázatot. A megmérettetésen az ICF Magyar Tagozatának tagjai vehetnek részt úgy, hogy az adott évben befejezett coaching folyamatuk esetleírását elkészítik, és e-mailben beküldik a tagozathoz a pályázati kiírás feltételei szerint.

Az elmúlt évek alatt sokat fejlődött a coaching, maga a tagozat és leginkább annak tagjai, ezért indokolttá vált, hogy újragondoljuk az Év ICF Coacha pályázatot. Az Advisory Board 6 tagjának segítségével 2019 elején alakítottuk át a koncepciót, és hoztuk létre a Rising Star és a Seasoned Star kategóriákat, hogy mind a pályájuk elején, mind a nagyobb tapasztalattal rendelkező coachok is megmérettethessék magukat – saját kategóriájukban.

Az Év ICF Coacha díj 2020-21-es nyertese a Seasoned Star kategóriában pályázó NAGY JUDIT PCC, akinek ezúton is szeretettel gratulálunk!

Nyereménye egy 100.000 – Ft (azaz egyszázezer forint) értékű utalvány, melyet szakmai továbbképzésre, szupervízióra, szakkönyvekre fordíthat.

Idén Seasoned Star kategóriában 3 és Rising Star kategóriában 1 pályázat érkezett. Rising star kategóriában nem adtuk ki a díjat.

A beérkezett pályázatokat egy szakmai grémium bírálja el. 

A pályázatok teljes anonimitás mellett, azaz a pályázó adatai nélkül kerülnek elbírásásra.

A zsűritagok csak az esetleírásokat kapják meg, melyek alapján kiválasztják azt az esetleírást, amely a legmeggyőzőbben mutatja be a coaching eszközének erejét az ügyfél készségeinek fejlesztésében vagy céljainak elérésében.

A pályázatokat a következő szempontok mentén értékelték a bírálók:

Fontos megjegyezni, hogy a pályázatban nem az íráskészséget, hanem a coaching esetet és a szakmaiságot értékeli a zsűri.

A zsűri tagjai (Martin Hajdu György PCC, Németh Zita MCC , Soós Judit MCC, Szabó Gabi MCC, Szabó Tamara MCC, van der Meer Gabriella MCC), akiknek ezúton is köszönjük szakmai munkájukat!

Nagy Judit PCC pályázata itt olvasható.

A zsűri méltatása itt olvasható.

A többi pályázat itt olvasható:

Rising Star pályázat 1.

Seasoned Star pályázat 1.

Seasoned Star pályázat 2.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam