Újabb díjat kapott az ICF Magyar Tagozata! Ez idén már a második!!!

Az ICF Magyar Tagozata egyike a 2019-es ICF Chapter Recognition Program (ICF Tagozat Elismerési program) kitüntetettjeinek!

Ezt a díjat rendszerint az év első felében megrendezett ICF vezetői világtalálkozón (Global Leaders Forum) adják át, de idén a járványhelyzet miatt ez a porgram átkerült az év második felére.  A Chapter Recognition Program kitüntetettjeit a Tagozatok által beadott éves tagozati működési jelentés (annual Chapter Activity Report) alapján választják ki, és az ICF magasan teljesítő tagozatai iránt támasztott követelmények alapján értékelik. Ez a következőket jelenti:

  • Vonzó és hiteles módon képviseli a professzionális coachingot a helyi közösségben
  • A magasan teljesítő tagozatok tulajdonságait mutatja és ezek alapján működik (agilitás, adaptabilitás, számonkérhetőség, fenntarthatóság, törődés, innováció és jelentőség)
  • Fenntartható vezetést működtet
  • Életképes pénzügyi működést biztosít
  • Saját kultúrát határoz meg és működtet
  • Biztosítja a működés infrastruktúráját

A Tagozatok sikerének megünneplésére idén két virtuális eseményen került sor október 27-én és 28-án. A virtuális díjátadón Sara Smith MCC ICF Global Chair, és Ann Ridnode az ICF Professional Coaches igazgatója celebrálta az eseményt a régiós vezetők és a kitüntetett tagozatok vezetői társaságában. A hazai tagozat kiemelten a következetes vezetői utánpótlás tevékenység, a HR BRAND(em) és az ICF coachkompetenciák köré szervezett 2019-es konferenciák, mint kiemelkedő színvonalú kezdeményezések, kapcsán érdemelte ki az elismerést.

A díjat az ICF Magyar Tagozata nevében Csetneki Csaba PCC, a Tagozat 2018-2020-as elnöke vette át.

A képre kattintva látható az online díjátadó, a magyar tagozat méltatása 15.55-től
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam