Október 10-én a házigazda Szabó Gabi, MCC Koppány Gergelyt, a Szerencsejáték Zrt. igazgatóhelyettesét hívta vendégül. Vele is két coach – van der Meer Gabriella, PCC és Gosztonyi László, PCC – dolgozott.

Az ülés után a jelenlévők kérdéseire mindhárman válaszoltak, meséltek az ülés közben megélt élményeikről, de Koppány Gergely néhány sorban le is írta, hogyan élte meg ezt a szokatlan szituációt:

– Nem hétköznapi helyzet az, hogy egyszerre 20+ coach vagy coaching iránt érdeklődő, számomra többségében ismeretlen ember feszült figyelmének középpontjában töltök 1,5-2 órát. Minden szavamat figyelik, ráadásul többen szorgalmasan jegyzetelnek. Folyamatosan érkeznek felém kérdések két fáradhatatlan coach irányából, akik egymást erősítve, támogatva próbálnak segíteni nekem abban, hogy egy olyan tevékenységet végezzek, ami egyáltalán nem komfortos: megnyíljak vadidegenek előtt. Miért is jó ez nekem? Kapok egy ingyen coaching lehetőséget, ami talán elindít egy elakadás megoldása felé vezető úton? Kapok 28 respektet és kb. 10 olyan felerősített belső hang visszajelzést, amitől besüllyedek a székbe? Kilépek a komfortzónámból? Valami újat tanulok meg magamról? Esetleg rálátok nehezen hozzáférhető érzéseimre?

Gabriella és László harmonikusan, szórakoztatóan, egymásra és rám maradéktalanul odafigyelve, könnyedén vezényelték le az eseményt. Bátran alkalmaztak különböző coaching technikákat, önállóan és egymásra épülve is. Rendesen megdolgoztattak, a végére teljesen elfáradtam. Érdemes volt belevágni, csak ajánlani tudom. Csak bátran!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam