Légy egy szakmai közösség értékes tagja!

Az ICF Global és az ICF Magyar Tagozat szakmai közösségének értékes tagjaként idén is szeretnénk támogatni Téged szakmai fejlődésedben.

Az ICF tagság előnyeiről itt tudsz részletesen olvasni.

A Magyar Tagozatnál a tagságod megújításakor kérünk, hogy válaszd a webshopos bankkártyás fizetési lehetőséget, az éves tagdíj 10.000 Ft.

Az ICF Magyar Tagozata Egyesületi tagság feltétele a nemzetközi tagság megújítása, éves tagdíj 245 USD.

Az ICF Global tagság 12 havonta kerül megújításra az alábbiak szerint:

• Aki 2022-ben megújította a tagságát, annak nem változik a megújítás határideje, marad 2023. március 31-je.
  • 2022. november 1-től, ha új tagként léptél be vagy korábban tag voltál, de nem újítottál meg időben, és később újra csatlakoztál a Globalhoz, akkor a tagságod lejárati dátuma 12 hónappal később annak a hónapnak az utolsó napja lesz, amikor beléptél vagy újra csatlakoztál. Például, ha 2022. november 14-én léptél be az ICF Globalba, akkor a tagságod 2023. november 30-ig lesz érvényes.

Újítsd meg ICF Global tagságod az alábbi gombra kattintva!

A 2023-as ICF Global megújítási folyamat során lehetőséged van egy összegben 2023. március 31-ig, vagy két részletben befizetni a tagdíjat. Részletfizetéskor legkésőbb 2023. március 31-ig meg kell történnie az első bankkártyás fizetésnek (122,5 USD) és ezután 60 nappal automatikusan megterhelik újabb 122,5 USD összeggel a bankkártyádat.

Ha a megújítással kapcsolatban bármi kérdésed lenne, keresd Szegedi Gabriella ACC Tagsági Igazgatót a tagsag@coachingfederation.hu email címen!