Biztatunk titeket, hogy idén is újítsátok meg tagságotokat az ICF Magyar Tagozatában!
A tagozat aktív tagjaként a korábbi évekhez hasonlóan ingyenesen vagy jelentős kedvezménnyel vehettek részt a programjainkon. Ezen felül szupervíziós vagy mentor coaching, illetve etikai támogatást kaptok, valamint részesei lehettek egy aktív és támogató coach közösségnek.

Továbbra is lehetőségetek van, hogy megjelenjetek profilotokkal a weboldalunkon az aktív tagjaink között és az MCSZ szaknévsorában is, ami szakmai minőségi garanciát jelent az ügyfeleitek számára:

A 10.000 Ft-os tagdíj befizetése idén még egyszerűbb lesz, kérünk, hogy válasszátok a webshopos bankkártyás fizetési lehetőséget, amelyet ezen a linken tudtok elérni.

Az ICF Magyar Tagozata Egyesületi tagság feltétele a nemzetközi tagság megújítása, melynek határideje március 31. Ezt az ICF Global oldalán tehetitek meg ezen a linken, belépve a profilotokba, a Renew Membership-re kattintva.

Az ICF Global tagság megújításakor lehetőség van két részletben befizetni az éves tagdíjat. Ehhez legkésőbb 2022. már. 31-ig meg kell történnie az első bankkártyás fizetésnek ($122,5) és ezután 60 nappal automatikusan megterhelik újabb $122,5-ral a bankkártyát.


Ha a megújítással kapcsolatban bármi kérdésetek lenne, keressétek Szegedi Gabriella Tagsági Igazgatót a tagsag@coachingfederation.hu email címen!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam