Szupervízorok kerestetnek!

Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervizor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2018-ban minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy tagságunk bátran válogathasson, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhasson meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

Jelen felhívásunkkal arra bíztatjuk szupervizor és mentor tagjainkat, hogy az elmúlt két év mintájára pro-bono szupervíziós-esetmegbeszélő-mentoring alkalmakat tartsanak az ICF Magyar Tagozata szervezésében! Ehhez mint Egyesület biztosítjuk a helyszínt, illetve a szervezést. Az év első három hónapjára már megszerveztük ezeket az alkalmakat, terveink szerint az év hátralevő részében havonta kerülne sor ilyen szakmai munkára.

Amennyiben érdekesnek találod felhívásunkat, és szívesen vállalsz ilyen önkéntes munkát, kérlek jelentkezz Bezerédy-Herald Balázs Kincstárnok-Titkár titkar@coachfederation.hu email címén! Jelentkezési határidő 2018. március 1.

Köszönjük előre is az ICF Magyar Tagozata tagságának nevében!

Üdvözlettel,

ICF Magyar Tagozata Elnökség

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam