Hosszú évekre nyúlik már vissza az ICF Magyar Tagozat és Magnet Bank kapcsolata, és idén ugyan a járványhelyzet miatt nem tudtuk megrendezni a hagyományos CSR-rendezvényünket, a Civil Rapid Randit, de alkalmazkodva a helyzethez, elindítottuk a Közösségi megoldások című programunkat az értékalapú KKV-k válságállóságának növelésére.

  • Hogyan motiváljam munkavállalóimat az új életrendhez való alkalmazkodásban?
  • Hogyan álljak neki a következő negyedév tervezéséhez a bizonytalanság ellenére?
  • Online munkavégzés forradalma? Hogyan legyek jó vezető távolról?

Ha nem vagy biztos abban, hogy merre tovább, és a fentiekhez hasonló kétségek nyomják a vállad, jelentkezz május 24-ig a coaching programunkra!

A jelenlegi járványügyi helyzet számos vállalkozás életébe hozott változásokat. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ebben a nehéz időszakban is talpon maradjanak azon kis- és középvállalkozások, melyek hozzájárulnak társadalmunk jóllétéhez és fejlődéséhez.

Ennek megsegítésére a MagNet Bank és az International Coach Federation (ICF) Magyar Tagozata közös kezdeményezést indít az érték alapú KKV-k válságállóságának növelésére. Az ICF Magyar Tagozata az első 50 jelentkező számára pro bono coaching lehetőséget biztosít. Ennek során a coachok 6-6 alkalmas, alkalmanként 60-90 perces virtuális konzultációt kínálnak a kiválasztottaknak.

Ez az ingyenes coaching lehetőség egy olyan együttműködésre ad lehetőséget, mely az ügyfeleket hatékonyan tudja támogatni az általuk megfogalmazott cél elérése érdekében.

A részvétel feltétele, hogy a szervezet tevékenysége alapján valamely értéknövelő területhez tartozzon, melyek megtekinthetők a regisztrációs felületen.Az igényeket jelentkezési sorrendben fogadjuk.

A jelentkezési határidő: 2020. 05. 24. éjfél
Jelentkezés ezen a linken

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam