Izsák Norbert MCC az ICF Magyar Tagozata Elnöki Díj kitüntettje

2020-ban az ICF Elnöki Díj kitüntetettje:

IZSÁK NORBERT MCC

Az ICF Elnöki Díjat azért hívtuk életre, hogy elismerést adhassunk azon kollégáinknak, akik nagyon sokat tesznek önkéntesen és önzetlenül az ICF Magyar Tagozatáért, támogatják az egyes munkacsoportok, az elnökség munkáját, és ezzel vitathatatlanul magas színvonalon járulnak hozzá a coaching szakma fejlődéséhez. A díjat az ICF Magyar Tagozatának elnöksége ítéli oda minden évben.

Idei díjazottunk 3 éve vesz részt munkacsoportjában, ahol számos coachinghoz erősen kapcsolódó, sőt, annak alapköveinek tekinthető anyag elkészítésében és fordításában, szakmai lektorálásában vett részt (sajtó FAQ, aktuális és új kompetenciamodell, PCC markerek, referral guide, white paper). Saját ötleteivel, kezdeményezéseivel, és mindenek felett pontosságával és megbízhatóságával azon kollégák közé tartozik, akire bizton számíthatunk mindig. Az egyik szakirányú továbbképzés keretein belül, és munkáján keresztül is képviseli, hirdeti az ICF minőségét és sztenderdjeit. Képviseli és műveli azt, ami maga a szakma, ezt több programunk keretében is megmutatta (Coachkonferencia, Bátor vezetők, Coaching Szupervízió). Erős elhivatottsága az önfejlesztés, így nemrégiben MCC minősítését is megszerezte. Hatalmas hálával és örömmel ítéltük neki ezt a díjat!

(Ajándéka egy 100.000 – Ft értékű utalvány, melyet egy általa kiválasztott képzésre vagy intervíziós lehetőségre fordíthat.)

Norbert! Köszönjük színvonalas és kitartó szakmai munkádat és hozzájárulásodat az ICF Magyar Tagozatának tagsága, elnöksége és a szakma nevében is!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam