ICF-SE CSR csoportos folyamatok

Kedves ICF Magyar Tagozata Egyesületi Tagok, Kollégák, Coachtársak!

Hatalmas örömünkre szolgál, és megtiszteltetés, hogy az ICF Magyar Tagozatának 10. születésnapi évében, az év 10. hónapjában immáron a 10. CSR programunkat indítjuk!

Ez nélkületek, a tagság és a pro bono folyamatokra vállalkozó coachok nélkül nem jöhetett volna létre! Ezúton is szeretnénk mindannyiotoknak köszönetet mondani a sok folyamatért és aktív részvételért az elmúlt évek során! Külön köszönjük a CSR csapatnak azt a lelkes és alapos munkát, amit folyamatosan beletesznek ezekbe a programokba!

Az elmúlt két év sikereire és a sok pozitív visszajelzésre tekintettel, folytatjuk az ICF és a SE (Semmelweis Egyetem) közös CSR programját egy csoportos coaching folyamatban való részvételi lehetőséggel.
Végzős orvostanhallgatók vesznek részt a programban, amit egy közös bemutató, bemutatkozó alkalom előz meg.

Október 9-én 18 órakor az SE Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében (Nagyvárad tér 4. Budapest 1089) tartunk egy tájékoztató előadást a programban résztvevők számára.

A programban a jelentkező coachok 5 alkalmas csoportos folyamatot vállalnak, és a résztvevő kollégákat természetesen szupervízióval támogatjuk.

Kérünk, jelezd részvételi szándékodat Séra Attila PCC Jószolgálati Igazgatónak a csr@coachfederation.hu email címen. Reméljük, hogy minél többetekre számíthatunk csoportos folyamatok vállalásában ill. szupervízor-mentorként!

ICF Magyar Tagozata Elnökség és CSR Csapat