‘Az Év ICF Coacha pályázat 2016’

Az ICF Magyar Tagozata 2011 óta minden évben meghirdeti „Az Év ICF-Coacha” pályázatot!

A megmérettetésen az ICF Magyar Tagozatának tagjai vehetnek részt úgy, hogy az adott évben befejezett coaching folyamatuk esetleírását elkészítik, és e-mailben beküldik a Tagozathoz. A beérkezett pályázatokat egy szakmai grémium bírálja el. A pályázatok teljes anonimitás mellett, azaz a pályázó adatai nélkül kerülnek elbírálásra. A zsűritagok csak az esetleírásokat kapják meg, melyek alapján kiválasztják azt az esetleírást, amely a legmeggyőzőbben mutatja be a coaching eszközének erejét az ügyfél készségeinek fejlesztésében vagy céljainak elérésében. Fontos megjegyezni, hogy a pályázatban nem az íráskészséget, hanem a coaching esetet és a szakmaiságot értékeljük.

Pályázati feltételek bővebben ezen a linken.

A zsüri tagjai:

  • Dr. Ludwigh Károly – Év Coacha 2015 díjazottja
  • Madai Kriszta PCC
  • Mezei Andrea PCC
  • Tegyi Enikő PCC

Egy pályázó csak egy esetleírással pályázhat. A tagozat elnökségi tagjai és a zsűri tagjai nem pályázhatnak.

Határidő: a pályázati anyagokat a kiírás időpontjától folyamatosan lehet elküldeni a titkar@coachfederation.hu e-mail címre Csetneki Csaba Kincstárnok-titkár nevére. Leadási határidő: 2016. november 30.

Az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás a 2017.01.26-án megrendezett Tisztújító Közgyűlés, és ‘Az Év ICF Coacha 2016’ – Pályázati díjátadó és Playback Jamboree eseményen történik.

Pályázz, és legyél Te „Az év ICF-coacha 2016-ban”!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam