2017-es Elnökség és Munkaterv

Az ICF Magyar Tagozata megválasztotta 2017-es Elnökségét és megkezdte a 2017. éves munkáját

2017. január 26-án tartotta az ICF Magyar Tagozata Egyesület éves rendes tisztújító közgyűlését. A hivatalos napirendi pontok szerint az Egyesület elnöksége beszámolt a 2016. évi szakmai és pénzügyi tevékenységről, bemutatta a 2017-es program és költségvetési tervet. Az erről szóló beszámolókat a Közgyűlés egybehangzóan elfogadta.

Ízelítőül az éves programtervből:

  • 4 ICF CoachKlub (különböző módszereket és irányzatokat mutatunk be, előadóink az ICF- illetve coaching-berkekből és azon kívülről érkeznek)
  • 4 KompetenciaFórum (fókuszában az ICF kompetenciák és fejlesztésük áll, elsősorban a minősítésre készülőknek ajánljuk)
  • 3 ICF MAP – Master Approach Program új előadássorozat (Tartalmuk nem más, mint mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak)
  • Havi rendszerességgel csoportos szupervízió biztosítása
  • 2017-ben is folyatódik az ICF Jószolgálati programja, a CSR Rapid Randi. A hatodik évad áprilisban startol, légy részese Te is az árfogót társadalmi jószolgálati munkának!
  • ICF Coach Konferencia, melynek időpontja a  Nemzetközi Coaching Héthez igazodik. – 2017 május 17-én a Magyar Telekom Tölösi Konferencia Központjában várunk, téma pedig az Önreflexió.
  • ICF HR BRAND(em) Konferencia – 2017. október 26. Neves vállalati szakértők és ICF-coachok vezette műhelymunkák, beszélgetések, előadások valós képet nyújtanak a coaching vállalati alkalmazásának előnyeiről, hasznáról, beválásáráról – őszintén beszélve a félelmekről, kudarcokról, és a hibázás lehetőségéről.

Az ICF Magyar Tagozata 2017. évi elnöksége a tisztújításról szóló szavazást követően az ICF 2017. évi elnökésge megkezdte szakmai munkáját.

Annak érdekében, hogy az egyes pozíciókkal járó feladatok terveszerű és eredményes elvégzése biztosított legyen, 2017. évtől kezdődően az ICF Magyar Tagozata – számos nemzetközi példát és iránymutatást követve – átáll a kétvéves elnöki ciklusra, melyet ez évben ‘pilot üzemmódban tesztel’. Ennek várható eredménye a szervezettebb és hatékonyabb működés mellett a stabilizálódás és a tagság igényeire való fokozott figyelem lehet.

Az elnökség tagjai balró jobbra: Csetneki Csaba PCC – Alelnök, Örvényesi Rita – Kommunikációs Igazgató, Szabó Gabi PCC – Alelnök, Chrenóczy-Nagy Judit ACC – Elnök, Barnóczki Annamária PCC – Akkreditációs Igazgató, Nagy-Józsa Dorottya – Kincstárnok-Titkár, Van der Meer Gabriella PCC – Jószolgálati Igazgató. (elérhetőségeink: https://www.coachingfederation.hu/kapcsolat)

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam