A 2015. évi ICF Coach Konferencia média megjelenései

A május 21-én megtartott Változásgenerátorok konferencia a média érdeklődését is felkeltette, előtte és utána egyaránt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a számos médiamegjelenés, melyet most egy csokorba gyűjtöttünk. Bízunk benne, hogy cikkek, beszámolók, interjúk stb. tovább öregbítik az ICF és annak szakmai közösségének hírnevét, építik a coaching szakmát és annak elismertségét.

A média megjelenések előkészítésében illetve megvalósításában köszönjük minden kedves coach kolléga, illetve a coaching iránt érdeklődő médiamunkatárs hozzáállását és segítségét. Külön köszenet illeti média partnereinket, közöttük kiemelten a Double Deckert és a Magyar Coachszemlét!

Jó olvasgatást! 

„Hiánypótló konferencia jön a hazai coaching és HR szakma krémjével. Izgalmas szakmai konferenciát szervez a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata május 21-én a nemzetközi coaching hét keretében.”

Technokrata.hu: A halogatás a cégek 21. századi népbetegsége (2015.05.15.)

„Mikor és hogyan nézzünk szembe önmagunkkal a változás érdekében? Kell-e különbséget tenni a csoport és a team között? Miért jó az ellenálló attitűd egy csoportban? Ilyen és ehhez hasonló húsbavágó kérdésekre keresik majd a választ a részt vevő szakemberek az egész napos rendezvény keretében.”

Haszon Nőknek.hu: A halogatás a cégek betegsége (2015.05.15.)

„A nemzetközi coaching-héten szakmai konferenciát szervez a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) magyar tagozata május 21-én. Az eseményen a hazai coaching- és HR szakma krémje tart előadásokat és panelbeszélgetéseket a legfrissebb irányzatokról.” 

Infovilág: Változásgenerátorok – a coaching ereje az egyéntől a társadalomig (2015.05.17.)

„Azok a cégek, szervezetek lehetnek sikeresek, amelyek képesek az állandó megújulásra, a folyamatosan változó környezethez való alkalmazkodásra. A változás motorja a cselekvés, a halogatás viszont egyfajta céges, szervezeti népbetegséggé vált – állítja a Nemzetközi Coach Szövetség.”

mmonline: Így lehet sikeres a cége (2015.05.18.)

„Az International Coach Federation (ICF) a világ legnagyobb, több mint 22 ezer tagot számláló coach szervezete idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját. A szervezet Magyar Tagozata a nemzetközi coaching hét keretében idén immár második alkalommal pezsdíti fel a hazai coach és HR szakma életét hiánypótló szakmai konferenciájával.”

Figyelő Online: ICF: A halogatás a cégek 21. századi népbetegsége (2015.05.19.)
 

„Több mint 150 résztvevővel, 34 előadóval zajlott tegnap igen sikeresen az ICF (International Coach Federation) magyar tagozatának idei konferenciája.”

Magyar Coachszemle (2015.05.22.)

„Hatalmas érdeklődés mellett, közel kétszáz coach és HR szakember részvételével tartották meg hazánk legnagyobb és legfontosabb coach szakmai konferenciáját. A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata által, a nemzetközi coaching hét alkalmából idén immár második alkalommal megrendezett esemény ezúttal a Változásgenerátorok címet kapta.”

Profitline: A kezdő vállalkozások legnagyobb réme a ‘csecsemőhalál’ (2015.05.26.)
 

„Az ICF Magyar Tagozata legújabb, hagyományteremtő kezdeményezéseként idén útjára indítja Az Év Coaching Szemléletű Szervezete díjat, amelyre kis-, közép-, és nagyvállalatok, illetve non-profit szervezetek pályázhatnak. A díjakat a 2015. november 4-én megrendezésre kerülő Coaching on Tour nemzetközi eseményen adják át, amelyhez több mint 20 európai tagszervezettel együtt, az ICF Magyar Tagozata is csatlakozott.”

Haszon Nőknek: Kevesen élik túl az első évet (2015.05.26.)
 

„Változásgenerátorok címmel tartott konferenciát Budapesten a Nemzetközi Co”ach Szövetség, ahol kiemelten foglalkoztak a cégek, vállalatok különböző életciklusaiból adódó problémákkal.”

Origo/Üzletrész: Minden vállalatnak szüksége van vitákra (2015.05.26.)

„Egy szervezet életciklusából adódó problémákra milyen megoldásokat nyújt a coaching, mennyire nyomja rá egy cég működésére bélyegét a felsővezetők személyisége vagy, hogy miért jó, ha egy munkahelyi csapatban vannak ellenvéleményt, kritikát megfogalmazó kollégák, ilyen és ehhez hasonló problémákkal foglalkozott a nemzetközi coaching hét alkalmából szervezett konferencia.”

HR Portal: A kezdő vállalkozások tizede éli túl az első évet (2015.05.26.)

„Ahogy az embereknél, úgy a vállalkozásoknál is megvannak a fejlődési szakaszok, de csak kevés cég éli meg a „felnőttkort”, mivel éppen az hiányzik a magyar cégeknél, ami a túléléshez kellene: a kritika.”

Piac & Profit: Tízből egy cég éli túl az első évet (2015.05.26.)

„Az induló vállalkozásoknak csak mintegy tíz százaléka éli túl az első évet, tehát a csecsemőkort. A cégek legproduktívabb időszaka az úgynevezett felnőttkor, amit folyamatos jó teljesítmény és megfelelő rugalmasság jellemez. A coaching hatékony módszer lehet arra, hogy ezt az életciklust elérje és fenntartsa az adott vállalkozás – összegzi a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) magyar tagozata.”

Hír 24: Céghalál: a vállalkozások tizede éli túl az első évet (2015.05.26.)

„A coach szakma legnagyobb hazai szaktekintélyei és gyakorló vállalati HR szakemberek járták körbe a Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő coaching aktualitásait a MOM Kulturális Központban megrendezett hiánypótló konferencián.”

Figyelő.hu: ICF: A kezdő vállalkozások tizede éli túl az első évet (2015.05.26.)

„A konferencia résztvevői megtudhatták, hogy a munkahelyi teamek fejlődése számára nagyon fontos, hogy legyen ellenvéleményt, kritikát megfogalmazó kolléga. Csoportdinamikai modellek szerint egy csapatban alapvetően négy különböző szerep rajzolódik ki: az alfa a vezető, a gamma az együttműködő, az omega az ellenzék, illetve a béta a tanácsadó, mediátor.” 

Debmedia: ICF: a kezdő vállalkozások tizede éli túl az első évet (2015.05.26.)

Lánchíd Rádió: Miben segíthet a coach az üzleti életben? (2015.05.28.)

„A coaching segítheti a vezetőket – A bemutatott 50 országot érintőnemzetközi kutatás eredménye szerint a felsővezetők nagy része konstruktív csapatlégkörre vágyik, de a munkatársak visszajelzései alapján a vezetőtényleges viselkedése, stílusa miatt sokszor nem sikerül megvalósítani ezt az ideális állapotot. Konkrét esettanulmányok bizonyítják a coaching szerepét a konstruktív munkahelyi légkör kialakításában.”

Tőzsdefórum: Az indulást a legnehezebb túlélni (2015.05.30.)
 

„A világszerte 27 ezer tagot számláló Nemzetközi Coach Szövetség legfontosabb feladatának tekinti, hogy olyan nemzetközi sztenderdeket és minősítési rendszert hozzon létre, ami egységesen képes besorolni a coach-ok teljesítményét, szakmaiságát. Ezzel elősegítve az egész szakma fejlődését.”

News4business: ICF: A kezdő vállalkozások tizede éli túl az első évet (2015.06.02.)
 

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam