Új sorozatunk keretében bemutatjuk nektek az ICF Magyar Tagozata Elnökségének tagjait. Az alábbiakban Leköszönő Elnökünkről, Csetneki Csaba PCC-ről olvashattok.

1. Miért léptél be az ICF-be?

Nagyon szimpatikusak voltak a szakmai programok és a közösség, valamint az a törekvés, ahogyan szakmai fejlődésre, önképzésre buzdítják a coachokat. A business coach képzésem után kerestem a közeget, ahová tartozhatok, inspriálódhatom és tanulhatok, az ICF pedig nagyon kecsegtető volt a magas szakmai sztenderdek iránti elköteleződésvel.

2. Mikor és hogyan kerültél be az elnökségbe?

2013 végén Bite Barbara keresett meg és hívott be, hogy legyek támogatására az egyesületnek és a szakmai közösségnek szervezettségemmel és nemzetközi közegben szerzett tapasztalatommal. Egy nemzetközi fejvadász cégnél dolgozva számos olyan folyamat kiépítésén és működtetésén dolgoztam, melyek hasznosnak bizonyultak az ICF vonatkozásában is.

3. Mit szeretsz legjobban az elnökségi munkában?

Legjobban azt az insprációt, melyet az elnökséggel való közös munka jelent. Megtervezni az éves programokat, melyekkel a lehető legjobban kielégíthetjük a tagság igényeit, képviselni a Magyar Tagozatot mind a hazai coach szakmában, mind nemzetközi porondon. Megmutatni mindazt, amit szakemberként és szakmai közösségként teszünk, csinálunk, hogy mások is fejlődhessenek általa.

4. És mit utálsz (a legjobban)?

Hmmm…  Sok estém, hétvégém megy el ICF-es ügyekkel… Néha azért rendesen teher tud lenni.

5. Milyen témákkal, kérdésekkel keressen téged a tagság?

Tagság, programok, hazai és nemzetközi projektek. 

6. Mi a küldetésed az elnökségi munkával?

Hiszem, hogy szakmai szervezetként is coachosan kell működnünk – azaz aki beleteszi a munkát, az ér el eredményeket. Mint ahogyan az ügyfeleinket akcióra, cselekvésre ösztönözzük, akkor lehetünk hitelesek szakemberként és szervezetként egyaránt, ha ugyanezt tesszük mi magunk is. Azaz a kérdések megválaszolása, vállalásaink elvégézése, és a példamutatás, minőségi munka.

7. Mi a legjobb élményed, ami az ICF-hez köthető?

Az egyesület stabilitása és fejlődése. Azok a hazai és nemzetközi elismerések, melyeket munkánkért kapunk.

8. Ha holnap úgy kelhetnél fel, hogy szereztél egy képességet vagy tulajdonságot, mi lenne az?

Még több türelem…

9. Ha egy kristálygömbben megláthatnád az igazságot magadról, az életedről, a jövődről vagy bármi másról, mit szeretnél megtudni?

Tudni, hogy szüleim vajon jó helyre kerültek-e…

10. Mi a legnagyobb dolog, amit eddig elértél?

A két Európa Bajnoki aranyérem táncban.

11. Mit értékelsz a legnagyobbra egy barátságban / párkapcsolatban / közösségben? 

Az őszinte nyitottságot, elfogadást és odaadást.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam