Vuk Annamária
Vuk Annamária

Vuk Annamária, ACC akkreditációval rendelkező coach vagyok. Multinacionális cégnél dolgozom, a folyamatok fejlesztése mellett az emberek fejlesztésével is foglalkozom. Folyamatosan tanulok, jelenleg éppen a teamcoaching, az Action Learning képzéseket végzem annak érdekében, hogy a kompetenciámat növeljem és magabiztosan tudjak nemcsak egyénekkel, hanem csapatokkal is foglalkozni.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Jelenleg LEAN-es managerként dolgozom. Szakmai utam során a mérnöki tudásom mellett a pénzügyi, a változás - és válságmenedzsment, a logisztika és ügyfélmenedzsment ismereteimet kamatoztattam/kamatoztatom. Több szakmai terület/szervezet vezetője voltam, több, mint 15 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem. Szeretem azt, amit csinálok és bármilyen pozícióban is voltam, lelkesen, megbízhatóan és teljes odafigyeléssel tudtam/tudok feladatokat elvégezni, képes vagyok arra koncentrálni, amit csinálok vagy éppen akivel vagyok. A coaching arra is megtanított, hogy magamra is figyeljek, így az önismeretem is fejlődött. Az utamon vagyok.

Tanulmányok

Vegyészmérnök, szakmérnök -Veszprémi Egyetem, MBA - Metropolitan, Pénzügyi Főiskola - BGF Egyéb képzések és tanulmányok , Coach képzés

Publikációk

Coaching témakörben még nem publikáltam, fejlesztő mérnökként vannak publikációim.

Fontos még rólam tudni, hogy

Szeretek utazni, olvasni, új emberekkel találkozni, szeretem a kihívásokat, a változásokat, szeretek tanulni, fejleszteni és fejlődni és többek között a konyhában kísérletezni.

Nyelv:
magyar
Régió:
online, Komárom-Esztergom megye
E-mail cím:
avuk@mol.hu
Telefonszám:
+36204667752
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam