Teleki Farkas Viktória
Teleki Farkas Viktória

2007-ben első magyar páros tagjaként, saját tervezésű és építésű hajóval áteveztem az Atlanti-óceánt, világrekord idő alatt. 2010-2011-ben szintén párosban megkíséreltem megkerülni a Földet egy vitorláshajóval. Éveken át számos előadást tartottam multinacionális cégeknek, kkv cégeknek a tapasztalataim alapján célmegvalósításról, stresszkezelésről, kríziskezelésről, kihívások kezeléséről, csapatmunkáról stb. Nagyon szerettem életem ezen időszakát, mert sok ezer embernek tudtam inspirációt adni a saját céljai eléréséhez.

2012-ben értékesítőként, majd 2013-tól 2018-ig értékesítési vezetőként dolgoztam nemzetközi cégek partnereként. Szerettem személyesen tanítani, mentorálni a munkatársaimat, de nyolc év után megerősödött bennem az az érzés, hogy szeretnék az értékesítésen túl is támogatást adni másoknak, ezért a vállalkozásomat abbahagytam, és azt kerestem, hogyan tudnék személyes, közös munkában, szélesebb témakörben, mélyebb szinten hasznossá válni mások életében... így találtam rá a coachingra.
Coachként azon dolgozom, hogy támogassam abban azokat, akik szeretnének fejlődni , hogy a lehető legteljesebb módon ki tudják hozni a bennük rejlő potenciált. Szeretném, hogy minél több ember a „helyén érezze magát” és olyan életet tudjon élni, amiben megélheti a teljes értékű élet élményét. Hiszek abban, hogy ha valaki megfogalmaz valamit vágyként, vagy elérendő állapotként, akkor annak az eléréséhez meg is van benne a képesség, illetve az egyén saját helyzeteire vonatkozóan ott vannak benne a megoldások is. Különleges érték számomra együtt rátalálni ezekre a megoldásokra, látni a felismeréseket, a szemléletváltást a coaching folyamat során, és nagy öröm a részesévé válni ennek a folyamatnak.

Tanulmányok

2020-2021 Pünkösdi Teológiai Főiskola, Keresztény szemléletű coach és vezetés szak

2002-2008 Soproni Egyetem, Alkalmazott Művészeti Intézet, Formatervező szak

Fontos még rólam tudni, hogy

Házasságban élek, jelenleg Budapesten

Nyelv:
angol
Régió:
Budapest
E-mail cím:
teleki.farkas.viktoria@gmail.com
Telefonszám:
+36305280200
Facebook:
https://www.facebook.com/teleki.farkas.viktoria
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/viktria-teleki-farkas-2570539b/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam