Váróczi Aranka

Váróczi Aranka vagyok, ACC coach, viselkedéselemzési szakértő.

Magánszemélyeknek, vállalkozóknak és cégeknek segítek megtalálni azt az új fókuszt, ami hozzásegíti őket a saját út megtalálásához, a nagyobb elégedettséghez, a jobb eredményekhez, és a kiteljesedett élethez. Keresztény szemléletem, identitásom és értékrendem utat nyit mindazok számára is, akik válaszokat keresnek hitéleti kérdésekben.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Teológián végeztem szociális munkás specializációval, családgondozója majd szakmai vezetője voltam a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, egy fővárosi Gyermekjóléti Szolgálatának.

Családi vállalkozásunk, a VÁRÓCZI Üzletberendezés vitt közel az üzleti élethez, rengeteget tanultam, nemcsak az üzletberendezési szakmáról, hanem egy vállalkozás vezetéséről, a szervezet működtetéséről és fejlesztéséről is. Külön öröm számomra, hogy a coaching és vezetés területén szerzett tudásomat a saját vállalkozásunk mindennapi életében és működésében kamatoztathatom. Ebben a munkában támogatom aktívan jelenleg is a céget és ügyvezető férjemet, valamint fejlődni és növekedni vágyó üzlettulajdonos ügyfeleinket.

Tanulmányok

• 2020: Dale Carnegie - Kommunikációs mesterkurzus
  • 2019: PersonalGuide® viselkedéselemzési szakértő
  • 2018: ICF - ACC minősítés
  • 2018: Pünkösdi Teológiai Főiskola - Keresztény szemléletű coach és vezető
  • 2018: Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet: Párkapcsolati előadó, tréner és csoportvezető
  • 2018: Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet: Párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, „face to face” tréner
  • 2017: Indygo Coaching&Training - Life coach
  • 1999-2003: Baptista Teológiai Akadémia - teológus, szociális munkás

Fontos még rólam tudni, hogy

Közel 20 éve élek házasságban, három gyermekünk született. 10 éven át neveltem őket otthon, ez idő alatt jószolgálati munkát végeztem: időseket látogattam, hittant tanítottam, baba-mama kört szerveztem, kultúrmissziót folytattam.

A tanulás és fejlődés lételemem. Keresem folyamatosan azokat a jól bevált gyakorlatokat és eszközöket, amelyek segítik személyes fejlődésemet.

Hiszem, hogy soha nem késő megállni, dönteni és változtatni, megtalálni a célt és elindulni az úton. A saját úton.

Nyelv:
magyar