van der Meer Gabriella
van der Meer Gabriella

Business coach, Team coach, Tréner, Szervezetfejlesztő, Facilitátor, Coach képző

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

20 évnyi szakmai múlt

Tanulmányok

  • JPTE BTK – Angol&Amerikai irodalom és nyelvészet
  • Külkereskedelmi Főiskola – Külgazdaságtan
  • Coachakadémia – Kvalifikált Business Coach
  • Legacy Kft. – Teamcoach – Tréner – Facilitátor
  • ICF Akkreditáció - PCC (Professional Certified Coach)
  • Profilex XT Tanácsadó
  • NLP - Master Practitioner
  • ICF akkreditáció: MCC (Master Certified Coach)

Publikációk

Fontos még rólam tudni, hogy

Lassan 25 éves vezetői, pedagógiai és immár tréneri, valamint coaching múltamat bölcsész, külgazdasági és coaching tanulmányok előzték meg. Tevékenységeim mindegyikére jellemző, hogy szenvedéllyel, elkötelezettséggel és kitartással vagyok jelen, legyen az coaching, oktatás, tanácsadás, futás, zenélés, vagy együttlét a családommal. Így gyakran van szerencsém megtapasztalni flow élményt, akár munkán belül is.

ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) minősített coachként (MCC - Master Certified Coach) fontos számomra, hogy olyan támogatást nyújtsak ügyfeleimnek, tanítványaimnak, ami révén ők felfedezhetik saját –addig esetleg rejtett – képességeiket, szárnyra kaphatnak, s ez által tudatosabban, hatékonyabban érik el kitűzött céljaikat. Szintén kiemelten fontos számomra önmagam folyamatos továbbképzése (LLL, life long learning), valamint a tanítás, de szívesebben fogalmazok úgy, hogy a tudás átadása. Vice versa is szárnyakat ad, ha látom, hogy sikeresen adok át olyan tudást, ami ezáltal mások hasznára is válik.

Jelenleg a Coach Akadémia, és az Integrálcoaching oktatói csapatában teszem ezt nagy örömmel. Mindemellett a PCE (Professzionális Coaching Egyesület) alapító tagjaként missziómnak tekintem a coaching meg/elismertetését is, valamint azt, hogy olyan ügyfeleket is támogassak, akiknek nem állna módjukban egy coaching folyamatot finanszírozni, így több éves ICF elnökségi munka után is folyamatosan résztveszek az ICF Magyar Tagozatának jószolgálati programjában is. Bővebb, részletesebb információ: http://www.fejlodescoachinggal.hu/

Nyelv:
holland, angol, magyar
Régió:
Budapest, Pest megye
E-mail cím:
vandermeergabriella@gmail.com
Telefonszám:
+36702125112
Honlap:
Facebook:
http://www.facebook.com/gabriella.vandermeer.96
LinkedIn:
http://hu.linkedin.com/in/vandermeergabriella/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam