Szeri Krisztina
Szeri Krisztina

Hiszek abban, hogy érzelmi tudatosságunk fejlesztésével valós változást érhetünk el az életünkben és önazonosabbá válhatunk, a coaching pedig egy kiváló eszköz mindehhez. Egy céges tréningen kezdtem ismerkedni a coaching világával 2017-ben. Azonnal éreztem, hogy nagyon rezonál velem ez a segítői forma, így még abban az évben coaching tanulmányokba kezdtem az Indigo Training-nél, ahol betekintést kaptunk többek között az Art Coaching és az NLP területeire is. 2021-ben az NLP-s eszköztáram tovább bővítettem a Soft Skill Akadémia képzésén. Az elmúlt négy évben a tanultakat egyrészt a vezetői munkámba építettem be, másrészt cégen belüli és külső kliensekkel végzett coaching folyamatokban használom azóta is. 2020-ban, még a világjárvány elterjedése előtt hoztam meg a döntést arról, hogy elkezdem átfordítani az életem arra, amerre a szívem húz. Ennek a folyamatnak a részeként indítottam el 2021 tavaszán az egyéni vállalkozásom.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Az elmúlt közel 10 évet multinacionális cégeknél töltöttem, egy részét vezetői pozíciókban. Jelenleg az egyéni vállalkozásban végzett coaching mellett a főállású munkahelyemen Iteration Managerként és Learning Focal-ként dolgozom.

2017- IBM Hungary ISSC Kft., Project Management, Agile Scrum Master, Learning Focal, People Management 2016-2017 – IBM DSS Kft., Supply Assurance Specialist 2013-2016 – Auchan Magyarország, Központ, Kategória manager

2012-2013 – Auchan Szeged áruház, osztályvezető

Tanulmányok

2021 – Soft Skill Akadémia – NLP továbbképzés coachoknak (12 óra)

2018 – Indigo Coaching –Business Coaching 60 órás képzés 2017 – Indigo Coaching – Life Coaching 120 órás képzés

2008-2012 – Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar - Szlavisztika-orosz alapszak

Fontos még rólam tudni, hogy

Szabadidőmben legszívesebben önismerettel foglalkozom, több éve veszek részt egyéni terápián illetve szupervízión, és képzem magam a coaching és pszichológia területén.

Nyelv:
angol, magyar
Régió:
Budapest
E-mail cím:
szeri.krisztina@gmail.com
Telefonszám:
+36202203717
Honlap:
Facebook:
https://www.facebook.com/coachingszivvel
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/krisztinaszeri/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam