Pocsai Attila
Pocsai Attila

Hiszem, hogy minden beszélgetés annyit ér, amennyit a résztvevő felek beletesznek. Jelenlétet, szándékot, nyitottságot, őszinteséget. Számomra a legértékesebb tapasztalások azok, amikor egy-egy ilyen beszélgetésből csodálatos növekedések, változások indulnak el. Mindannyian keressük a teljesebb, boldogabb élet kulcsait és az odavezető utakat, eszközöket. Legyen szó akár munkahelyi, akár magánéleti kérdésekről, az élet folyamatos változás, az ember pedig alapvetően saját boldogságát, boldogulását keresi ezekben az élethelyzetekben a felmerülő feladatok, elakadások és kihívások nyomán. Mindeközben mindannyiunknak van egy saját értékrendje, amely mentén életünk hajóját kormányozzuk. Minden ember számára, minden egyes élethelyzetben megtalálható egy személyes érték, értelem megvalósításának a lehetősége, amely kulcsa lehet az élet teljesebb és boldogabb megélésének éppúgy, mint egy aktuális döntési helyzetnek.
Nincs olyan helyzet, melyben az élet ne kínálna fel egy értelemlehetőséget, s nincs olyan személy, akinek az élet ne tartogatna egy feladatot. - Viktor Emil Frankl
Legyen szó egy szakértői tanácsadásról vagy egy coaching ülésről, részemről minden figyelmemmel és tudásommal azon vagyok, hogy Ügyfelem a kitűzött célját elérje, a kívánt állapotot megvalósítsa.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Pocsai Attila vagyok, andragógus, felnőttképzési szakértő. 2007 óta foglalkozom felnőttképzéssel és humánfejlesztéssel, azok legszerteágazóbb területein. Andragógiai tanulmányaim alatt egy vezetőképző trénercégnél gyakornokként, tanulmányaim elvégzését követően képzésszervezőként majd képzésértékesítőként kezdtem szakmai pályafutásom. 2010-től trénerként és értékesítési vezetőként tevékenykedtem. 2013 óta a felnőttképzés mellett a pályázati világba is bekerültem pályázatíróként és képzési projektek koordinátoraként. Projektmenedzserként, projektfejlesztőként, tanácsadóként, szakmai vezetőként részt vettem a különféle felnőttképzésekkel kapcsolatos pályázatok (TÁMOP, EFOP) előkészítésétől, tervezésétől a megvalósításáig a legkülönbözőbb konstrukciókban.

2020 óta szabadúszóként dolgozom, felnőttképzési szakértőként személyes és csoportos tanácsadásokat vállalok.

Coachként személyesen és online is elérhető vagyok cégeknek, magánszemélyeknek egyaránt.

Trénerként igény szerinti készségfejlesztő képzések, tréningek megtartásában is rendelkezésre állok.

Régió:
Online határtalanul, országosan
E-mail cím:
at.pocsai@gmail.com
Telefonszám:
+36204521130
LinkedIn:
www.linkedin.com/in/attila-pocsai-124a131b7
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam