Örvényesi Rita
Örvényesi Rita

Okleveles coach, kommunikációs szakértő és marketing szakember vagyok. Szakterületem a stratégiai tervezés, a kereskedelmi, pénzügyi és marketing szervezetek és munkafolyamatok kialakítása, fejlesztése, hatékonyságának növelése team-coaching módszertannal.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Közel harminc éves szakmai tapasztalatom van nemzetközi reklámügynökségi valamint kereskedelmi és szolgáltatásmarketing szakterületen nagyvállalati vezetőként. Üzleti coach oklevelem megszerzését követően a magyar autógyártás fellegvárában, a Daimler Mercedes gyárában dolgoztam belső coachként és trénerként a személyzetfejlesztési területen, továbbá szervezetfejlesztési folyamatokat kísértem. Legfrissebb szakmai tapasztalatomat a bank- és pénzügyi szektorban szereztem.

Tanulmányok

A tanulás és önfejlesztés folyamatosan az életem része. Az agilis módszertanokat, szimulációs tréningmódszereket és a design thinking, valamint a gamification elemeit beépítem az általam kísért fejlesztési folyamatokba is.

Németül, angolul és oroszul beszélek, coaching üléseket, workshopokat és tréningeket magyar és német nyelven vezeteket.

Fontos még rólam tudni, hogy

Korábbi vezetői tapasztalatomra támaszkodva a tudatos csapatépítést, a konfliktuskezelést, a motivációt és az egyéni, valamint csapatérdekek összehangolását, a csapat támogató hátterével az egyéni fejlődést tartom az eredményesség zálogának.

Három gyermek édesanyjaként, női vezetőként és saját vállalkozások tulajdonosaként szerzett tapasztalataim erőt és bátorságot adnak ahhoz, hogy a gondjaikkal hozzám fordulókat bátorítsam saját élethelyzeteik megoldásában.

Coachként, segítőként úgy látom, hogy az üzleti coaching eszköztára - finomítva, adaptálva és kiegészítve - tökéletesen alkalmazható magánéleti gondok megoldására is.

A Magyar Coachszemle, az első magyar coaching szakfolyóirat alapítójaként és társ-főszerkesztőjeként a szakmai hitelesség növelésén dolgozom. A 2017-ig Magyar Coach Egyesület média-tanácsadójaként, 207-2018 között az ICF Magyar Tagozatának kommunikációs és programigazgatójaként, 2018-ban a PWA - Sikeres Nőkért Egyesület mentoraként dolgoztam.

https://www.youtube.com/watch?v=dnXcQmk-Fj8

Nyelv:
német, angol, orosz
E-mail cím:
rita@verto.hu
Telefonszám:
+36 20 933 1088
Honlap:
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam