Mórocz Bálint
Mórocz Bálint

Szoftverfejlesztő, szakértő, mentor, csapatvezető - a kkv.-k,  pénzügyi szervezetek és nemzetközi vállalatok életében eltöltött éveim alatt több munkakörben is dolgoztam. Ez idő alatt mindvégig inspirált a hasznos módszerek kidolgozása, valamint csapattársaim támogatása  céljaik elérésében. Ügyfeleimet ezen tapasztalatokra építve támogatom az általuk járt úton, akár karrier váltásról, szakmai előrelépésről vagy épp a kiégésből való felépülésről legyen szó.

Hiszem, hogy az első lépést nekünk kell megtenni a változáshoz, legyen szó magánéletről, karrierről. Ezért saját fejlődésünkre is kellő hangsúlyt kell fektetni. A coachingban nem garantált, hogy az első alkalommal varázsütésre minden vágyunk teljesül, viszont a helyes technikákkal és a befektetett munkával jelentős eredményeket érhetünk el.

Ügyfeleim közé tartoznak vállalkozók, vezetők és alkalmazottak. Az IT szakterületein dolgozó ügyfeleim pedig kifejezetten értékelik, hogy "nem kell elmagyarázni a szakmát" és ezáltal szabadon mélyedhetnek el témájukban.

Az alábbi témákkal keresnek leggyakrabban:

  • Karrier, munkahelyi előrelépés
  • Vezetővé válás, vezetői készségek fejlesztése
  • Személyes készségek fejlesztése, lehetőségek kiaknázása
  • Üzleti stratégia és vízió felépítésébe és megteremtése
  • Munkahelyi nézeteltérések kezelése

Nyelv:
magyar, angol
Régió:
Budapest, Online határtalanul
Honlap:
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/balint-morocz/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam