Molnár Beáta

Úgy gondolom a legtöbb embernek jól jön egy kis segítség ahhoz hogy tisztán lásson a céljai felé vezető úton, én ehhez nyújtom a kezem egy ítélet mentes, semleges partnerként ügyfeleimnek. Mély empátiával és 100%-os értő figyelemmel teremtem meg a biztonságos környezetet személyesen Győrben vagy online bárhol. 20 év multinacionális vállalatnál szerzett tapasztalatommal - ebből több mint 5 év vezetői – tudok segíteni karrierrel kapcsolatos nehézségekben.

Az első találkozásom a coaching folyamattal a szakmámban való vezetővé válásomkor volt és egy önismereti kalandként tekintek vissza rá, ami sok minden megértését segítette.

A coaching szemléletét beépítettem a munkámba és folyamatosan fejlesztettem azt.

Aztán volt egy időszak az életemben amikor annak több területén is (munka, párkapcsolat, önbizalom) megrekedtem, egy kicsit minden „összeomlott” körülöttem – legalább is akkor ezt hittem.

Ma már tudom hogy ez a fejlődésem egy fontos fordulópontja volt és egy nagyon szép kiteljesedéshez vezetett.

Ezt az önmegvalósítást a korábbi szokásaim és hiedelmeim nem tették volna lehetővé, kellett valami ami kimozdít a kényelmes biztonságból.

A célom, hogy téged is segítselek ebben akkor, amikor egyedül nem tudod hogyan tovább.

Ügyfeleimnél egyre nagyobb teret kapott a tudatosság, a tudatos jelenlét gyakorlása.

Kíváncsiságom ezt követően már a tudatalatti felé vitt, és így találkoztam a csodálatos Psych-K módszerrel.

Ezt a szerepem ezzel érzem teljesnek, így már bárhol van az elakadásod megvan a módszer és eszköz arra hogy segítsek!

Mindeközben a saját tapasztalataim és fejlődésem adta energiát tudom feléd közvetíteni.

A programom neve azért Team YOU, mert ez egy csapat ÉRTED, az együttműködésünk csakis rólad és érted szól, nem sémákat követünk és nem általános problémákon dolgozunk általános megoldásokkal, hanem azzal amiben TE épp nem érzed jól magad, úgy, ahogy az TÉGED a legjobban szolgál MOST!

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Life Coach

Mindfulness Coach

Psych-K ® Facilitátor

Egyéb szakmai történet:

2018 –

Beszerzési vezető

BOS Automotive Hungary Bt.

2013 – 2018

Buyer, majd Beszerzési vezető

APTIV Szombathely

2004 – 2013

Purchasing manager

ARCELORMITTAL SZENTGOTTHÁRD KFT

2000 – 2004

Beszerző

HTCM LTD. (AZ OPEL SZENTGOTHÁRD TERÜLETÉN)

Tanulmányok

Life Coach

Mindfulness Coach

Psych-K ® Facilitátor

Fontos még rólam tudni, hogy

Párommal közösen alakítottunk egy csapatot, amely testet-lelket kiegyensúlyoz és ápol. Ő mint NMPT és Pilates oktató a test fizikai jólétéről gondoskodik, én pedig a szellemi, lelki kiegyensúlyozottságban segítek.

Nyelv:
német, angol, magyar